FFP PE via Wft Triple A

Doorlopend actualiteitenprogramma

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Om te blijven voldoen aan de eisen van de door de Federatie Financieel Planners (FFP) afgegeven certificering dien je elk jaar PE-punten te behalen. Met dit permanent actueel programma, Wft Triple A, houd je op interactieve wijze het hele jaar door je vakkennis op peil. Hierdoor kun je je klanten van uitstekend advies blijven voorzien. Zowel de gecertificeerd financieel planner als de niet-gecertificeerde voldoet met dit programma aan de PE-plicht.

Officieel geaccrediteerd

NIBE-SVV is als opleider officieel geaccrediteerd door de Federatie Financieel Planners (FFP). Dit betekent dat wij jou goed kunnen voorbereiden op het FFP-examen, dat je met succes moet afleggen om gecertificeerd financieel planner te worden.

Met je Permanent Actueel (PA-)abonnement op Wft Triple A ontvang je 4 PE-punten bij FFP. Deze PE-punten kent FFP toe op basis van een verplicht profiel met (minimaal) de Wft-modules Basis, Hypothecair krediet en Vermogen. Upload het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A naar je persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl en je bent ook Wft-PA bij FFP.

Doelgroep

Een gecertificeerd financieel planner (FFP/CFP®) voldoet aan strenge vakbekwaamheidseisen. De voornaamste vereiste voor behoud van de certificering is nakoming van de plicht tot Permanente Educatie (PE). Na het met succes afleggen van het FFP-examen moeten gecertificeerde FFP-leden voldoen aan deze permanente-educatie-eisen. Ook voor niet-gecertificeerde financieel planners geldt een PE-plicht.

Doel en opzet

Permanente educatie speelt een essentiële rol bij het waarborgen van de kwaliteit van de dienstverlening aan de consument. De combinatie van het complexe vakgebied met een snel veranderende omgeving maakt het noodzakelijk om kennis en vaardigheden permanent op peil te houden en te actualiseren.De PE-plicht voor financieel planners bestaat uit verschillende pijlers. Het permanent actueel programma Wft Triple A maakt onderdeel uit van de pijler Kennis & Actualiteit (K&E) van FFP.

In het actualiteitenprogramma Wft Triple A ligt de nadruk op het overbrengen en toepassen van voor de financieel planners relevante actualiteiten in hun beroepspraktijk. In het programma komen alle actualiteiten aan bod door middel van permanent actueel artikelen. Ook worden (aankomende) wijzigingen in wet- en regelgeving behandeld, zodat je weer helemaal up-to-date bent.

Vooropleiding

Je werkt in de financiële sector, bijvoorbeeld als financieel planner, adviseur of klantmedewerker. Je wilt of moet conform de Wft altijd actuele informatie over je vakgebied tot je beschikking hebben. Dan is Wft Triple A de manier om eenvoudig en aantoonbaar aan de wettelijke eisen te voldoen.

Studiemateriaal

Wft Triple A is een online tool waarmee je altijd en overal toegang hebt tot actuele artikelen die van belang zijn voor jouw vakgebied. Als Wft Triple A-gebruiker ben je aantoonbaar permanent actueel door de periodieke toetsing op basis van jouw persoonlijke profiel. In Wft Triple A is het nieuws voor jou gefilterd en verrijkt met de informatie die jij nodig hebt om een goed advies te kunnen uitbrengen.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

In dit programma passeren doorlopend relevante actualiteiten de revue. Tevens worden (aankomende) wijzigingen in wet- en regelgeving behandeld.

Bewijs van deelname

De Wft Triple A-tool houdt bij waar je kennis van hebt genomen door de periodieke toetsing. Je status kun je eenvoudig rapporteren door het aantoonbaarheidsrapport uit Wft Triple A te downloaden. Als gecertificeerd financieel planner kun je dit rapport ook uploaden naar je persoonlijke FFP-omgeving op MijnFFP.nl. FFP kent daarvoor 4 PE-punten toe.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via het telefoonnummer 035 ‑ 7 506 155 of via info@nibesvv.nl.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

FFP PE via Wft Triple A

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.