Facility management (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Deze cursus geeft inzicht in verschillende aspecten van facility management en de rol van de facility manager. Inclusief lesmateriaal en begeleiding.

Studie informatie

  • Waardevolle toevoeging op je cv.
  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • Geen vooropleiding vereist.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Facility Management is er op gericht om wonen, werken, verblijven en recreëren mogelijk, makkelijk en aantrekkelijk te maken. Kenmerkend voor het handelen van de facility manager is de combinatie, het verbinden van 5 P’s (People, Place, Process, Planet, Prosperity) en T (Technology) in relatie tot een dynamische vraag, met als resultaat een toegevoegde waarde voor mens en organisatie.Met de sterk praktijkgerichte en zeer volledige cursus Facility management doe je waardevolle kennis op. Je krijgt een goed beeld van de verschillende aspecten van Facility management én van je rol als facility manager. Ook leer je op welke wijze het Facility management is georganiseerd. Je leert hoe je de organisatie kunt ondersteunen en een bijdrage kunt leveren aan het werk en verblijf van individuen en groepen op het gebied services en huisvesting. Ook leer je welke competenties je als facility manager nodig hebt.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 354,-
Examenkosten: € 111,75
Inschrijfgeld: € 29,50

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Facility management (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.