Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen - 1 dag

Vanaf

€ 1.297,10 incl. BTW

Vakgebied

Human resources

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze Executive Masterclass ben je snel op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van sociale zekerheid. Aan de hand van relevante praktijkcases leer je meer over de ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie. Samen met andere professionals ga je aan de slag met het beoordelen van complexe vraagstukken op dit gebied.

Doel en opzet

Met deze Executive Master ben je in korte tijd weer helemaal op de hoogte van de stand van zaken op het gebied van sociale zekerheid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden verdiep je je in wetgeving met betrekking tot onder meer de WIA- en WW-regelingen. Door de kennis en ervaringen die je tijdens dit programma opdoet, ben je nog beter in staat om anderen te helpen bij vraagstukken op dit gebied.

Geen voorbereiding en studiebelasting

Voor deze Executive Masterclass hoef je je niet voor te bereiden. De studiebelasting is beperkt tot de bijeenkomst zelf.

Doelgroep

Je dient voor je werk op de hoogte te zijn van de actuele ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Deze Executive Master is onder meer interessant voor HR-medewerkers en medewerkers bij het UWV.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht

(2 bijeenkomsten)

  • Actualiteiten in de sociale zekerheid
  • Ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie
  • Uitdiepen van specifieke WIA- en WW-rechtspraak
  • Relevante praktijkcases
  • Beoordelen van complexe vraagstukken

    Mastercertificaat

    Na afloop van het programma ontvang je het certificaat ‘Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht’ van NCOI University of Business Studies.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Trainingskosten: € 990,-
Trainingsmateriaal: € 150,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt dit programma ook in 1 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Executive Masterclass Sociaal Verzekeringsrecht

Vakgebied

Human resources

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,7

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.