Examentraining FFP Examen

De optimale voorbereiding op het officiële FFP-examen

Vanaf

€ 520,25 incl. BTW

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de leergang FFP Financiële Planning of FFP Kennis? En wil je je extra goed voorbereiden op het multiplechoice-examen hiervan bij de Federatie Financieel Planners (FFP)? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dag word je klaargestoomd voor het examen. Met het slagen voor dit examen toon je je bekwaamheid aan als financieel planner. Een positieve afronding van het examen leidt bovendien tot de mogelijkheid te worden opgenomen in het prestigieuze register van de FFP.

Doel en opzet

Tussen de laatste bijeenkomst van je opleiding en het examen in wordt een sessie gepland waarin je examenvragen oefent. Stof uit de 4 FFP-modules (FFP Belastingen, FFP Recht, FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en Verzekeringen, FFP Sparen, Beleggen en Financieren) komt hierbij nogmaals langs. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de docent. Zo ben je optimaal voorbereid op het FFP-examen.

Doelgroep

Je wilt graag een extra examentraining volgen in het kader van je opleiding FFP Financiële Planning, FFP Kennis of na de door jou los gevolgde FFP-modules.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen

Als je het officiële FFP-examen wilt afleggen, dan dien je je via www.ffp.nl zelf aan te melden. De kosten van het examen zijn voor eigen rekening.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Examenvragen oefenen
  • Knelpunten in lesstof bespreken
  • Voorbereiding op MC-examen
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvorm

Deze training bestaat uit 1 dag. De bijeenkomst is van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Klassikaal: € 300,-
Studiemateriaal: € 150,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Examentraining FFP Examen

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 7,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.