Examentraining FFP Examen

De optimale voorbereiding op het officiële FFP-examen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de leergang FFP Financiële Planning of FFP Kennis? En wil je je extra goed voorbereiden op het multiplechoice-examen hiervan bij de Federatie Financieel Planners (FFP)? Dan is deze examentraining perfect voor jou. In 1 dag word je klaargestoomd voor het examen. Met het slagen voor dit examen toon je je bekwaamheid aan als financieel planner. Een positieve afronding van het examen leidt bovendien tot de mogelijkheid te worden opgenomen in het prestigieuze register van de FFP.

Doel en opzet

Tussen de laatste bijeenkomst van je opleiding en het examen in wordt een sessie gepland waarin je examenvragen oefent. Stof uit de 4 FFP-modules (FFP Belastingen, FFP Recht, FFP Pensioenen, Sociale Zekerheid en Verzekeringen, FFP Sparen, Beleggen en Financieren) komt hierbij nogmaals langs. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de docent. Zo ben je optimaal voorbereid op het FFP-examen.

Doelgroep

Je wilt graag een extra examentraining volgen in het kader van je opleiding FFP Financiële Planning, FFP Kennis of na de door jou los gevolgde FFP-modules.

 

Examentraining FFP Examen

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.