ESMA Retail Adviseren Maatwerk Permanent Vakbekwaam 2020

Houd je DSI-registratie in stand

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Adviseer je klanten over passende beleggingsoplossingen? En sta je geregistreerd in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail (ESMA)? Dan dien je vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om je vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het Permanent Vakbekwaam-programma bij NIBE-SVV houd je je kennis en vaardigheden op peil en blijf je bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Retail Adviseren Maatwerk Permanent Vakbekwaam 2020 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register Adviseren Maatwerk Beleggen Retail (ESMA) van DSI.

Direct resultaat

  • Aantoonbaar permanent vakbekwaam
  • Certificaat na afronding
  • Automatische verlenging van je DSI-registratie

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die klanten adviseert over individuele beleggingsproducten en gecertificeerd wil blijven voor het register DSI Adviseren Maatwerk Beleggen Retail (ESMA) van DSI.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma actualiseer je aantoonbaar je kennis. Door middel van toegankelijke, actuele artikelen en de oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. Je hebt regie over je eigen leerproces: je bepaalt zelf waar en wanneer je leert en in welke volgorde je de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

Je bent ingeschreven in het register DSI Adviseren Beleggen Maatwerk Retail (ESMA) van DSI.

Studiebelasting en duur

Het programma loopt per kalenderjaar. Elk jaar start met een nieuwe cyclus. Het programma dient voor het einde van het kalenderjaar te worden afgerond.

Je doorloopt het programma in je eigen tempo. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 10-13 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je nodig hebt.

 

ESMA Retail Adviseren Maatwerk Permanent Vakbekwaam 2020

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.