Ervaren Bode

Organiseer je werk als bode nog beter

Vanaf

€ 1.505,10

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als ervaren bode heb je de kneepjes van het vak prima onder de knie. Deze training daagt je uit om de dagelijkse gang van zaken onder de loep te nemen. Vragen als ‘Hoe verloopt het werk binnen de bodedienst?’ en ‘Welke invloed heb je op deze werkzaamheden?’ staan hierbij centraal. Een deskundige docent zet je tijdens deze training aan het denken over mogelijke oplossingen en antwoorden op praktijkproblemen.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training weet je dat er in de dagelijkse gang van zaken altijd ruimte is voor verbetering. Door kritisch te kijken naar het functioneren van de bodedienst, maar ook naar je eigen invulling van je vak, handel je (nog) efficiënter en effectiever.

Doelgroep

Je bent een bode en je wilt je ontwikkelen in je functie.

Aanpak

In deze training staan zowel de kennis die je nodig hebt, als het ontwikkelen van je vaardigheden centraal. Je leert van en met elkaar door je ervaring te delen en met voorbeelden uit je eigen praktijk aan de slag te gaan. De training richt zich op je eigen werkomgeving. Je ervaart direct hoe je je werk nog beter kunt organiseren. De training is interactief, waardoor er veel ruimte is om je vaardigheden te ontwikkelen.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Ervaren Bode

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.