Effectieve Gespreksvaardigheden PE

In je eigen stijl communiceren - 2 dagen

Vanaf

€ 1.322,70

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional ben je bijzonder sterk in je vakgebied. Onderzoek van diverse brancheverenigingen toont aan dat op het gebied van communicatieve vaardigheden winst te behalen valt. Wij financials nemen ons werk serieus en duiken graag de inhoud in, terwijl een inleidend gesprek en andere communicatievaardigheden voor goodwill en vertrouwen kunnen zorgen. Dat maakt deze training zo interessant. Tijdens deze training leer je op welke wijze je de regie neemt in een gesprek en een gesprek juist opbouwt. Zo zorg je ervoor dat je gesprekspartner ontvankelijker wordt en vergroot je het effect van je boodschap.

Voor wie?

Natuurlijk wil je als financieel professional integer, betrouwbaar en transparant handelen. Het is dan ook essentieel dat je deze eigenschappen uitstraalt in je communicatie naar anderen. Tijdens deze training ontwikkel je je competenties op het gebied van communicatie, zodat je meer de regie neemt in een gesprek en je invloed in gesprekken versterkt. Daarbij ontvang je met dit programma 10 PE-punten. Deze training is geschikt voor mensen met en zonder een PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkel je competenties op het gebied van effectief communiceren. Je leert om je communicatiestijl nauwer af te stemmen op je gesprekspartners en daarmee je inspraak te vergroten. Hiervoor oefen je tijdens de training met verschillende praktijksituaties. Deze training wordt verzorgd in samenwerking met businesspartner Boertien Vergouwen Overduin, een van de grootste trainingsbureaus van Nederland.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Jouw communicatiestijl

 • De vier communicatiestijlen
 • Wat is je eigen (voorkeurs)communicatiestijl
 • Jouw stijl van communiceren afstemmen op wat je wilt bereiken

Sterkten en zwakten in jouw communicatie

 • Communicatie oplossen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Non-verbale communicatie
 • Emoties en communicatie
 • Meta-communicatie

Schakelen in gespreksniveaus

 • Gespreksstijlen en -modellen
 • Een keuze maken uit de verschillende gespreksmodellen
 • Je meest effectieve gespreksstijl bepalen

De verschillende fases in het gesprek

 • De regie houden in een gesprek
 • Luistervaardigheden
 • Luistervaardigheden ontwikkelen
 • Vraagtechnieken en samenvatten

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Effectieve Gespreksvaardigheden' van Markus Verbeek Praehep.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur

Deze training duurt 2 dagen of 4 avonden.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 01 september 2021

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.290,-
Trainingsmateriaal
€ 30,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.320,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.322,70
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.420,-
Studiemateriaal
€ 110,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 22,-
Locatiekosten
€ 40,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.592,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.603,88

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Effectieve Gespreksvaardigheden PE

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.