Invloed Uitoefenen in Gesprekken

Bereiken wat je wilt

Vanaf

€ 1.305,10

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Burgers communiceren via steeds meer kanalen. Burgerparticipatie en initiatieven geven de burgers een steeds grotere rol bij de totstandkoming van beleid. Burgers met individuele vragen kunnen bij je organisatie aankloppen. Het contact met burgers wordt hierdoor steeds belangrijker. Daarom zijn goede communicatieve vaardigheden van belang bij je politieke en ambtelijke contacten. In deze training ga je heel concreet aan de slag met praktische oefeningen om je invloed in gesprekken te vergroten en je communicatieve vaardigheden te verbeteren.

Jouw resultaat

Na afloop van deze training kun je effectief gesprekken voeren. Je hebt inzicht in de opbouw en fases van verschillende soorten gesprekken. Door actief te luisteren, te vragen en samen te vatten kun je het gesprek beheersen en sturen. Maar je weet ook het belang van non-verbale communicatie zoals oogcontact, houding en spreektempo. Je hebt inzicht in je eigen voorkeursstijl in gesprekken. Je hebt geleerd verschillende stijlen functioneel en flexibel in te zetten waardoor je invloed in gesprekken kunt vergroten.

Doelgroep

Je wilt vanuit je functie doelgerichte gesprekken voeren en daarvan de effectiviteit verbeteren. Je wilt je invloed in gesprekken vergroten.

Aanpak

In deze praktijkgerichte training ga je onder begeleiding van onze trainers aan de slag met je leerpunten. In concrete oefeningen werk je aan de ontwikkeling van je gespreksvaardigheden. In een prettige trainingsomgeving treed je uit je comfortzone om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Invloed Uitoefenen in Gesprekken

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.