Effectief Beïnvloeden PE

Sturen vanuit je persoonlijke stijl - 2 dagen of 4 avonden

Vanaf

€ 1.603,88

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als financieel professional merk je dat adviesvaardigheden steeds belangrijker worden. Tijdens deze training ontwikkel je competenties die hiervoor van belang zijn. Je werkt aan je persoonlijke beïnvloedingsstrategie en leert op welke wijze je anderen met je boodschap nog beter kunt raken. Alle belangrijke elementen komen hierbij aan bod, waaronder ook macht, diverse communicatiestijlen en de inzet van positieve invloed. Daarbij breng je je huidige denkstijl in kaart, zodat je je zelfbewustzijn vergroot en je je visie nog beter kunt afstemmen op een gesprekspartner. Na afloop van de training beschik jij over alle tools om mensen actief mee te krijgen in uiteenlopende situaties. Bovendien ontvang jij na afloop van deze training PE-punten.

Voor wie?

Vanuit je rol als professional wil je meer invloed uitoefenen op diverse gesprekspartners. Daarbij wil je werken aan je PE-verplichting. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan jouw persoonlijke leerdoelen. Daarom start de training met een persoonlijke intake, waarbij jij je persoonlijke ontwikkelvraag aandraagt. Vervolgens ga je aan de slag met je huidige beïnvloedingsstrategie en stijl. Je wordt zelfbewuster en leert welke vormen van macht en invloed jij kunt uitoefenen op je gesprekspartners. Aan de hand van cases leer je nieuwe gesprekstechnieken toepassen, die variëren van positieve invloed tot de inzet van diverse machtsbronnen. Dit geeft je direct steun vanuit herkenbare situaties. Na afloop van deze training ben je zelfbewuster, beschik jij over uiteenlopende gesprekstechnieken en weet jij daarmee diverse gesprekspartners effectief te beïnvloeden.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van Markus Verbeek Praehep behaal je 10 PE-punten en blijft je kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training je onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Inzicht in eigen stijl

  • Wat is je persoonlijke beïnvloedingsstrategie en denkstijl?
  • Inzicht in en vergroten van je cirkel van invloed

Macht, aansluiten en sturen

  • Welke machtsbronnen kun je activeren?
  • De kunst van het afstemmen: aansluiten op de denkstijl van je gesprekspartner

Sturen met stijl

  • Positieve invloed uitoefenen
  • Positief invloed uitoefenen door effectieve communicatie
  • Omgaan met ‘lastige’ mensen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname ‘Effectief Beïnvloeden' van Markus Verbeek Praehep.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur

Deze training duurt 2 dagen of 4 avonden.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 01 september 2021

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.420,-
Studiemateriaal
€ 110,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 22,-
Locatiekosten
€ 40,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.592,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.603,88
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij avond variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.420,-
Studiemateriaal
€ 110,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 22,-
Locatiekosten
€ 40,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.592,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.603,88

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Effectief Beïnvloeden PE

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.