Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020

Houd uw DSI-registratie in stand

Prijs

€ 175,00

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u werkzaam als effectenhandelaar? En staat u geregistreerd in het register DSI Effectenhandelaar? Dan dient u vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om uw vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV toont u aan permanent vakbekwaam te zijn én blijft u bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseert u aantoonbaar uw kennis en behoudt u uw registratie in het register DSI Effectenhandelaar.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor effectenhandelaren die orders uitvoeren van effecten, opties en futures en/of deze effecten, opties en futures verhandelen voor rekening en risico van een financiële organisatie en gecertificeerd willen blijven voor het register DSI Effectenhandelaar. Dit programma is ook relevant voor iedereen die vanuit zijn vakgebied in aanraking komt met effecten, opties en futures en op de hoogte wil blijven van de meest recente ontwikkelingen.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via deze opleiding kunt u op laagdrempelige wijze aantoonbaar uw kennis actualiseren. Dit doet u door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. U heeft regie over uw eigen leerproces: u bepaalt zelf waar en wanneer u leert en in welke volgorde u de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

U bent ingeschreven in het register DSI Effectenhandelaar.

Studiebelasting en duur

De opleiding dient binnen het kalenderjaar te worden afgerond en kan volledig in eigen tempo worden doorlopen. Het programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 3-5 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u nodig heeft.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen en diploma

Toetsvragen maken onderdeel uit van het programma. Als geaccrediteerde opleider delen wij jaarlijks uw behaalde resultaat met DSI. Zo blijft u automatisch gecertificeerd voor het register DSI Effectenhandelaar en heeft u daar geen omkijken meer naar. Ook kunt u direct uw certificaat downloaden en delen met bijvoorbeeld uw werkgever.

Door middel van inschrijving voor dit programma gaat u ermee akkoord dat wij, indien u bent geslaagd, uw examenresultaat delen met DSI. Als u dit niet wilt, dan kunt u ons hierover berichten via service@nibesvv.nl.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Search for Yield
  • Monetaire ontwikkelingen
  • Benchmarkverordening
  • Rente-indices
  • Deep Risks
  • Integriteit financiële markten
  • Wijzigingen in wet- en regelgeving
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U volgt het programma via e-learning. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten, maar maakt u gebruik van onze geavanceerde online leeromgeving.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

E-learning: € 175,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Effectenhandelaar Permanent Vakbekwaam 2020

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.