Dynamiek in Presenteren

Interactief en helder presenteren

Vanaf

€ 1.553,30

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Presenteren binnen de eigen organisatie is één, maar richting een andere partij is het een heel ander verhaal. Hoe breng je je inhoud over aan burgers, bedrijven, belangenpartijen en ketenpartners? Hoe presenteer je als je wilt inspireren? Op welke wijze kun je betrokkenen overtuigen en voor draagvlak zorgen? Je leert het allemaal in deze training Dynamiek in Presenteren.

Jouw resultaat

Na deze training maak je passende presentaties die je afstemt op je doelen, je publiek en de situatie. Hierbij houd je rekening met de participatieladder en de belangen en emoties die met politiek of maatschappelijk beladen onderwerpen samengaan.

Doelgroep

Werk je bij de overheid in een adviserende rol en wil je graag dynamisch leren presenteren? Dan is deze training iets voor jou.

Aanpak

In deze training leer je op een interactieve en inspirerende manier presenteren. Je ontdekt hoe je presentaties van begin tot eind opbouwt, hoe je vol passie en overtuiging je boodschap overbrengt en de aandacht van je publiek vasthoudt. Ook leer je in je presentaties rekening te houden met je politiek-bestuurlijke omgeving.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Dynamiek in Presenteren

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.