Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (DP-100)

Ontwerp en implementeer dataoplossingen in Microsoft Azure - inclusief examen

Vanaf

€ 1.672,95

Duur

3 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je aan de basis staan van het verbeteren van processen en het oplossen van bedrijfsproblemen? In deze training ga je aan de slag met Azure machine learning technieken om modellen te ontwikkelen, trainen en evalueren. Je leert hoe je wetenschappelijke nauwkeurigheids- en gegevensverkenningstechnieken kunt toepassen om bruikbare inzichten te verkrijgen en om resultaten naar de juiste personen te communiceren. Ook krijg je inzicht in machinale leertechnieken die je kunt gebruiken om modellen te trainen, evalueren en implementeren om AI-oplossingen te bouwen die voldoen aan de doelstellingen van jouw bedrijf.

Jouw resultaat

Na afloop van de training:

  • Ben je uitstekend voorbereid op het examen DP-100, dat inbegrepen is bij de training
  • Kun je de Azure ontwikkelomgeving definiëren en voorbereiden
  • Kun je data voorbereiden om hieruit modellen te ontwikkelen
  • Kun je feature engineering uitvoeren
  • Kun je modellen ontwikkelen, trainen en evalueren

Voor wie

Deze training is zeer geschikt voor dataprofessionals, data-architects en business intelligence professionals met een achtergrond in wiskunde, statistiek en computerwetenschap, die zich willen ontwikkelen tot Azure Data Scientist.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding tussen theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Voor deze training heb je nodig:

  • Kennis op het gebied van Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900)
  • Kennis van programmeren in C#

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC).

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Designing and Implementing a Data Science Solution on Azure (DP-100)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.