COPD

Up-to-date over COPD

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Pro Education

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Naar verwachting stijgt het aantal mensen met COPD in de periode 2015-2040 met 36%. Met de juiste behandeling en aanpassingen in het leven van de cliënt is het verloop van de ziekte wel te beïnvloeden. Wilt u het welzijn van cliënten met COPD verbeteren? En weten welke plek zelfmanagement inneemt in de behandeling van COPD? Dan is deze online cursus iets voor u. De cursus biedt een overzicht van de verschillende behandelmogelijkheden en de rol van zelfmanagement bij COPD. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de meest recente inzichten binnen de longrevalidatie.

Resultaat

 • U kunt uitleggen wat COPD is
 • U kent de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van COPD
 • U weet welke behandelingen er vanuit verschillende disciplines mogelijk zijn
 • U weet welke factoren het welzijn van cliënten met COPD verbeteren
 • U heeft kennis van de longfunctie
 • U weet welke plek zelfmanagement inneemt in de behandeling

Aanpak

Het gebruik van onze moderne online leeromgeving maakt deze cursus bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, filmfragmenten en praktische oefeningen. De cursus heeft een totale studiebelasting van 8 uur.

Doelgroep

Deze praktische cursus is speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals die over de meest actuele informatie over COPD willen beschikken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • COPD
 • Longfunctie
 • Omkeerbaar/onomkeerbaar
 • Zelfmanagement
 • Preventie

Certificaat

Wanneer u de cursus volledig en succesvol doorlopen heeft, ontvangt u het certificaat en worden uw punten bijgeschreven.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Lesgeld: € 325,-
Studiemateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

COPD

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Pro Education - Opleidersscore 8,4

Met recht dé opleider voor paramedici in Nederland
Pro Education is een van de grootste en snelst groeiende opleiders voor paramedici. Het instituut biedt naast erkende bacheloropleidingen in fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek een zeer uitgebreid aanbod van erkende permanente educatieprogramma’s voor de paramedisch professional. Altijd afgestemd op de laatste vakontwikkelingen en op de eigen werkpraktijk.