Contractmanagement CATS CM Foundation

Prijs

€ 1.513,50

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Contractmanagement CATS CM Foundation is de eerste training van het totale opleidingsprogramma voor contractmanagers. In 2 dagen leer je de basis voor succesvol contractmanagement met de beproefde methode CATS CM®. Na de training neem je de overtuiging en kennis mee naar huis dat contracten te beheren zijn en met eenvoudige middelen en procedures bestuurbaar worden.

Voor wie

De training is geschikt voor contractmanagers bij opdrachtgevers en leveranciers die op zoek zijn naar een duidelijke visie en aanpak om de grip op hun contracten te verhogen.

Ook als je je wilt oriënteren op het vakgebied contractmanagement als mogelijke carrièrestap is dit een goede basis, of als je je als manager wilt oriënteren op de do’s and dont’s bij de implementatie van contractmanagement binnen je organisatie.

Aanpak

De training wordt verzorgd door onze businesspartner CM Partners. De theorie in de training wordt afgewisseld met discussie over de eigen situatie, naast opdrachten en oefeningen die individueel of in groepjes van 2 of 3 deelnemers worden gedaan. We streven naar zo breed mogelijk samengestelde groepen wat betreft herkomst naar bedrijven, sectoren en type contracten.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is het volgen van de CATS CM® Foundation training een vereiste. De Practitioner training is gebaseerd op CATS CM® versie 4, uitgegeven in februari 2020. Heb je de CATS CM® Foundation training gevolgd op basis van een oudere versie van de methode dan raden wij je aan een van onze updatetrainingen te volgen of het boek CATS CM® versie 4 te bestuderen.

Studiemateriaal

Als studiemateriaal ontvang je een pdf en indien gewenst een cursusmap van de gepresenteerde sheets, opdrachten en oefeningen en het boek CATS CM® versie 4, Contractmanagement voor opdrachtgever en leverancier.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • De belangrijkste definities
  • Waarom contractmanagement?
  • Factoren voor succesvol contractmanagement
  • De methode CATS CM®
  • Pijler 1: de overeengekomen prestatie en alle overige contractafspraken
  • Pijler 2: de rollen
  • Pijler 3: de contractmanagement (CM) essentials
  • Pijler 4: het contractmanagementproces en het bepalen van contractmanagementscenario’s
  • Implementatie en positionering van contractmanagement
  • Oefenvragen CATS CM® Foundation-examen

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het deelnamecertificaat ‘Contractmanagement CATS CM Foundation‘. Deze training sluit volledig aan bij de eisen van het examen CATS CM Foundation waarmee je het certificaat CATS CM Foundation kunt behalen. Dit examen is niet bij de training inbegrepen. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website van CM Partners.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 1.291,-
Trainingsmateriaal: € 100,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Contractmanagement CATS CM Foundation

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.