Compliance voor Financieel Adviseurs

Praktische toepassing voor financieel professionals

Vanaf

€ 791,70

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Doe je compliance ‘erbij’? Heb je geen compliance officer in dienst? Ben je financieel dienstverlener en wil je weten wat compliance betekent voor jouw adviespraktijk? In de training Compliance voor Financieel Adviseurs leer je compliancevraagstukken effectief aan te pakken. Ook leer je hoe je binnen jouw organisatie een compliance-bewuste cultuur creëert, hoe je compliancerisico's beheerst en hoe het werkterrein van compliance eruitziet. Na afloop van de training handel je vanuit een vastberaden vertrouwen om het beste te doen voor klant en mens.

Officieel erkend

De vereniging van Nederlandse trustkantoren, Holland Quaestor (HQ), heeft de training Compliance voor Financieel Adviseurs geaccrediteerd. HQ kent 6 PE-punten toe na het ontvangen van het bewijs van deelname. De PE-punten gelden in het kader van de permanente educatieverplichting van de Certified Compliance Officer aangesloten bij HQ.

De training Compliance voor Financieel Adviseurs is goedgekeurd door de SEH. Het afronden van deze training levert 6 PE-punten op in de B-categorie van het SEH PE-programma. Volg je deze training in het kader van SEH PE? Neem dan jouw SEH persoonsnummer mee naar de training. Zodra je je bewijs van deelname hebt ontvangen, meldt NIBE-SVV deze punten voor jou aan bij SEH.

Jouw loopbaan

De training is ontwikkeld voor iedereen die compliance erbij moet doen. Of geen (dure) compliance officer in dienst heeft in zijn bedrijf en nieuwe inzichten wil opdoen. Je bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer, verzekeringsadviseur, financieel adviseur, financieel planner of kwaliteitsmedewerker.

Wil je je na deze training verder ontwikkelen tot compliance officer? Dan is onze opleiding Certified Compliance Officer een aanrader.

Doel en opzet

Het doel van de training is inzicht te krijgen in de compliancerol. Zo leer je meer over het werkterrein van compliance, het inbedden van compliance in je organisatie en actuele compliancethema’s. Met de kennis die je opdoet, kun je (on)gewenst gedrag herkennen en je kennis van wet- en regelgeving doorvertalen naar je organisatie.

Tijdens de training maken wij vooral gebruik van praktijkvoorbeelden. Wat je tijdens de training leert, kun je de volgende dag meteen op je werk toepassen.

Vooropleiding

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.

Studiebelasting en duur

De training duurt 1 dag. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 4 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

 

Compliance voor Financieel Adviseurs

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 6,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.