Compliance Professional Permanent Vakbekwaam 2020

Houd uw DSI-registratie in stand

Vanaf

€ 155,00 incl. BTW

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NIBE-SVV

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u werkzaam als compliance officer of als functionaris betrokken bij compliancetaken? Dan is het van belang om uw compliancekennis en -vaardigheden op peil te houden. Staat u geregistreerd in het register DSI Compliance Professional? Dan dient u vanaf 2020 jaarlijks een programma te doorlopen om uw vakbekwaamheid up-to-date te houden: het Permanent Vakbekwaam-programma. Door het jaarlijks succesvol doorlopen van het programma Compliance Professional Permanent Vakbekwaam bij NIBE-SVV bent u op de hoogte van actuele complianceontwikkelingen én blijft u bij DSI geregistreerd.

DSI geaccrediteerd

Het programma Compliance Professional Permanent Vakbekwaam 2020 is geaccrediteerd door DSI.

Door het succesvol afronden van dit programma actualiseert u aantoonbaar uw kennis en behoudt u uw registratie in het register DSI Compliance Professional.

Doel en opzet

Voor alle DSI-gecertificeerden geldt dat zij hun vakbekwaamheid – aantoonbaar – moeten bijhouden; dit is een voorwaarde voor de DSI-certificering. Via dit programma actualiseert u aantoonbaar uw compliancekennis. Dit doet u door middel van toegankelijke, actuele artikelen en oefen- en toetsvragen in onze online leeromgeving. U heeft regie over uw eigen leerproces: u bepaalt zelf waar en wanneer u leert en in welke volgorde u de onderwerpen behandelt.

Vooropleiding

U heeft het diploma Certified Compliance Officer (CCO) behaald en/of staat ingeschreven in het register DSI Compliance Professional.

Studiebelasting en duur

De opleiding dient binnen het kalenderjaar te worden afgerond en kan volledig in eigen tempo worden doorlopen. Het programma loopt per kalenderjaar, waarna een nieuwe cyclus start. Het doornemen van de leerstof en het maken van de toetsvragen betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 6-9 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u nodig heeft.

Doelgroep

Dit programma is bedoeld voor iedereen die gecertificeerd wil blijven voor het register DSI Compliance Professional. Het jaarlijks doorlopen van een Permanent Vakbekwaam-programma is relevant voor ervaren compliance officers, auditors en interne en externe functionarissen die betrokken zijn bij compliancetaken en/of toezichtverantwoordelijkheden bij banken, verzekeraars en andere financiële instellingen zoals beleggings- en beursondernemingen, pensioenfondsen en trustkantoren.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Wet- en regelgeving
 • Sustainable Finance
 • AMLD 5
 • Veranderingen toezichtklimaat
 • ESMA Guidelines
 • De AVG
 • Sanctieregelgeving
 • Datagebruik binnen de compliancefunctie
 • Klant en innovatie
 • Integriteit financiële markten
 • Zorgplicht
 • PSD2
 • Cryptovaluta

Examen en diploma

Toetsvragen maken onderdeel uit van het programma. Na het succesvol doorlopen kunt u direct uw certificaat in de online leeromgeving downloaden en delen met bijvoorbeeld uw werkgever.

NIBE-SVV is een door DSI geaccrediteerde opleider. Wij delen jaarlijks uw behaalde resultaat met DSI. Zo blijft u automatisch gecertificeerd voor het register DSI Compliance Professional en heeft u daar geen omkijken meer naar.

Door middel van inschrijving voor dit programma gaat u ermee akkoord dat wij, indien u bent geslaagd, uw examenresultaat delen met DSI. Als u dit niet wilt, dan kunt u ons hierover berichten via service@nibesvv.nl.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U volgt het programma via e-learning. Bij deze variant volgt u geen klassikale bijeenkomsten, maar maakt u gebruik van onze geavanceerde online leeromgeving.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

E-learning: € 155,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Compliance Professional Permanent Vakbekwaam 2020

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NIBE SVV - Opleidersscore 7,7

Opleider voor de finaciële dienstverlening
NIBE SVV is hét kennisinstituut en de grootste opleider voor de financiële dienstverlening. Wij helpen financieel medewerkers succesvol te zijn met certificaten en diploma’s waarmee zij hun expertise aantonen. NIBE SVV beschikt over een enorm netwerk van professionals en diepgaande marktkennis. Als kennisbron, sparringpartner en sectorplatform helpen wij de financiële wereld aan meer inzicht, vakkennis en vaardigheden.