Vanaf

€ 1.288,50

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het gebruik van cloud computing begint steeds meer gemeengoed te worden. Toch hebben veel organisaties moeite om de risico’s en voordelen van cloud computing te begrijpen en goed tegen elkaar af te wegen. Hierdoor is er niet altijd overeenstemming over het gebruik, wordt tijd verspild en worden kansen gemist. Deze training geeft een gemeenschappelijk begrippenkader. Op deze manier leer je de toegevoegde waarde van cloudtechnologie voor je organisatie inzichtelijk te maken.

Voor wie

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van cloudtechnologie. Bijvoorbeeld in de rol van business- en IT-manager, business- en IT-analist en IT-infraspecialist, -developer, -architect en -consultant.

Aanpak

Tijdens deze klassikale training krijg je op efficiënte wijze actuele kennis aangereikt op het gebied van cloudtechnologie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training is geen specifieke voorkennis vereist, enige ervaring met internet en webtechnologie is een pre.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt Engelstalig studiemateriaal dat geaccrediteerd is door de Cloud Credential Council. Tevens beschik je over onze online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Introductie van cloud computing en virtualisatie
  • Potentiële organisatievoordelen voor beide technieken
  • Technische uitdagingen bij toepassen cloud computing en virtualisatie
  • Overzicht cloudtechnologie, -applicaties en -toepassingen
  • Stappen voor een succesvolle cloudadoptie
  • Cloud security, risk, compliance en governanceaspecten
  • Factoren die van belang zijn bij de implementatie van diverse cloudmodellen
  • Cloudservicemanagement

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvang je het deelnamecertificaat ‘Cloud Technology Associate’. Bij deze training is het examen Cloud Technology Associate van de CCC (Cloud Credential Council) inbegrepen. Het examen bevat 40 multiplechoicevragen en duurt 60 minuten.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Duur en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Kosten tot 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 891,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Examenkosten
€ 175,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.275,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.288,50
Kosten vanaf 01 september 2021

Bij dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 891,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Examenkosten
€ 175,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.275,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.288,50

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Cloud Technology Associate

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.