Kostenoverzicht aanvragen

Certified Information Security Manager (CISM®)

Vanaf

€ 3.200,00

Duur

5 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

CISM® is een wereldwijd erkende titel voor Information Security Management. Met deze titel verhoogt u uw marktwaarde. Tijdens de CISM®-training wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van securitymanagement. Na afronding van de training heeft u een gedegen kennis van de 4 CISM®-domeinen en kunt u deze in de praktijk toepassen. U bent optimaal voorbereid op het internationale CISM®-examen.

Voor wie

De CISM®-training is van belang voor de huidige en toekomstige information securitymanager. Qua functies denken wij dan aan: IT securitymanagers, security officers, securityconsultants, riskmanagers en IT auditors.

Voorkennis

Een achtergrond in security- of informatiemanagement en enige jaren ervaring op dit gebied.

Officieel erkend

De CISM®-training wordt gegeven door een ervaren CISM®-gecertificeerde trainer. Tijdens de training maakt u gebruik van het officiële studiemateriaal van ISACA. U bent hierdoor altijd verzekerd van het meest up-to-date studiemateriaal.

Aanpak van de training

Het actuele programma van deze klassikale training biedt u alle denkbare informatie met betrekking tot information securitymanagement. Na het behalen van deze wereldwijd erkende en gevraagde certificering mag u de titel CISM® achter uw naam gebruiken.

De titel CISM® is een titel voor 3 jaar. Om uw titel CISM® te behouden dient u jaarlijks een minimumaantal CPE-punten (120 in 3 jaar) te behalen.

CPE Credits kunnen behaald worden door het volgen van opleidingen, het bezoeken van relevante seminars, het verzorgen van onderwijs, het schrijven van artikelen enzovoort.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

In de CISM®-training leert u een internationaal erkende standaard kennen aan de hand van de CISM® Body of Knowledge. De training wordt afgesloten met een proefexamen. De 4 CISM®-domeinen zijn:

  • Information Security Governance
  • Information Risk Management en Compliance
  • Information Security Program Development en Management
  • Information Security Incident Management
  • Proefexamen

Examen en certificaat

Na afloop van dit interessante programma ontvangt u van Computrain het deelnamecertificaat ‘Certified Information Security Management’.

Het (Engelstalige) CISM®-examen is niet inbegrepen bij deze training. Verdere informatie vindt u op de site van ISACA (www.isaca.org). Op deze site zijn ook de examendata te vinden.

Let op: een aantal weken voor het examen sluit ISACA de inschrijfmogelijkheid. Registreer u dus op tijd.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 2.927,50
Trainingsmateriaal
€ 250,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 3.177,50
BTW bedrag
€ 22,50
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 3.200,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certified Information Security Manager (CISM®)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.