Certified Agile Business Analyst

Officieel erkende training inclusief examen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als businessanalist in een agile project heeft u een bijzondere rol. Een rol die niet echt is omschreven in de agile werkwijze, maar onmisbaar is. Met deze 2-daagse, internationaal erkende training leert u vaardigheden en verkrijgt u kennis en hands-on ervaring om succesvol te zijn als businessanalist in de agile wereld.

Voor wie

U werkt als businessanalist of werkt met businessanalisten, bijvoorbeeld in de rol van product owner, agile champion, agile team lead, BA- of IT-manager of requirement engineer en u wilt beter begrijpen wat werken in een agile context betekent voor iedereen die betrokken is bij het definiëren en beheren van requirements in de ontwikkelcyclus.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiemateriaal

In de training maakt u gebruik van geaccrediteerd studiemateriaal. Hierdoor sluit dit perfect aan bij de eisen van het examen iSQI® Certified Agile Business Analysis. De training wordt verzorgd in het Nederlands, maar het studiemateriaal en het examen zijn in het Engels.

Officieel erkend

Deze training wordt uitgevoerd door onze businesspartner ImproveQS en is erkend door International Software Quality Institute (iSQI®).

Aanpak van de training

De training iSQI® Certified Agile Business Analyst geeft methoden en hulpmiddelen voor de businessanalist die werkt in een agile context. U krijgt een overzicht van verschillende technieken die goed aansluiten bij de agile aanpak en filosofie. U krijgt specifieke tips gebaseerd op echte voorbeelden om u te helpen samenwerking en continue verbetering binnen projecten te stimuleren.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

 • Iteratief-incrementele scrumprincipes
 • Business Analysis
 • Agile
 • Agile methoden
 • Business Analysis-technieken in agile projecten
 • Het geheel zien
 • Denken als een klant
 • Bepalen wat van waarde is
 • De realiteit in voorbeelden
 • Begrijpen wat haalbaar is
 • Het stimuleren van samenwerking en continue verbetering
 • Voorkom ‘waste’

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Certified Agile Business Analyst’ van Computrain. Het examen iSQI® Certified Agile Business Analysis is inbegrepen bij deze training en wordt een week na afronding van de training afgenomen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Totaal: € 1.295,-

Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Certified Agile Business Analyst

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.