Certified Agile Business Analyst

Officieel erkende training inclusief examen - 2 dagen

Vanaf

€ 1.308,50

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als businessanalist in een agile project heb je een bijzondere rol. Een rol die niet echt is omschreven in de agile werkwijze, maar onmisbaar is. Met deze 2-daagse, internationaal erkende training van onze businesspartner Computrain leer je vaardigheden en verkrijg je kennis en hands-on ervaring om succesvol te zijn als businessanalist in de agile wereld.

Doelgroep

Je werkt als businessanalist of werkt met businessanalisten, bijvoorbeeld in de rol van product owner, agile champion, agile team lead, BA- of IT-manager of requirement engineer en je wilt beter begrijpen wat werken in een agile context betekent voor iedereen die betrokken is bij het definiëren en beheren van requirements in de ontwikkelcyclus.

Aanpak

De training iSQI® Certified Agile Business Analyst geeft methoden en hulpmiddelen voor de businessanalist die werkt in een agile context. Je krijgt een overzicht van verschillende technieken die goed aansluiten bij de agile aanpak en filosofie. Je krijgt specifieke tips gebaseerd op echte voorbeelden om je te helpen samenwerking en continue verbetering binnen projecten te stimuleren.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

De training bestaat onder andere uit de volgende onderwerpen:

 • Iteratief-incrementele scrumprincipes
 • Business Analysis
 • Agile
 • Agile methoden
 • Business Analysis-technieken in agile projecten
 • Het geheel zien
 • Denken als een klant
 • Bepalen wat van waarde is
 • De realiteit in voorbeelden
 • Begrijpen wat haalbaar is
 • Het stimuleren van samenwerking en continue verbetering
 • Voorkom ‘waste’

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Certified Agile Business Analyst’ van Computrain. Het examen iSQI® Certified Agile Business Analysis is inbegrepen bij deze training en wordt een week na afronding van de training afgenomen.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 861,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Examenkosten
€ 225,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.295,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.308,50

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Certified Agile Business Analyst

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.