Certified Agile Business Analyst

Officieel erkende training inclusief examen - 2 dagen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als businessanalist in een agile project heb je een bijzondere rol. Een rol die niet echt is omschreven in de agile werkwijze, maar onmisbaar is. Met deze 2-daagse, internationaal erkende training van onze businesspartner Computrain leer je vaardigheden en verkrijg je kennis en hands-on ervaring om succesvol te zijn als businessanalist in de agile wereld.

Doelgroep

Je werkt als businessanalist of werkt met businessanalisten, bijvoorbeeld in de rol van product owner, agile champion, agile team lead, BA- of IT-manager of requirement engineer en je wilt beter begrijpen wat werken in een agile context betekent voor iedereen die betrokken is bij het definiëren en beheren van requirements in de ontwikkelcyclus.

Aanpak

De training iSQI® Certified Agile Business Analyst geeft methoden en hulpmiddelen voor de businessanalist die werkt in een agile context. Je krijgt een overzicht van verschillende technieken die goed aansluiten bij de agile aanpak en filosofie. Je krijgt specifieke tips gebaseerd op echte voorbeelden om je te helpen samenwerking en continue verbetering binnen projecten te stimuleren.

 

Certified Agile Business Analyst

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.