Kostenoverzicht aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct per e-mail een overzicht van de totale investering met specificatie. Om het kostenoverzicht te kunnen verzenden hebben wij onderstaande gegevens nodig.
* Verplicht veld
 
Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen. 

Het privacy statement van Opleiding.nl is van toepassing op dit formulier.

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Excel 2016 Expert

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koop je in één keer de totaalbundel cursussen die opleiden tot de certificering Microsoft Office Excel 2016 Expert (MOS). Naast het complete aanbod van cursussen zijn in dit programma ook een oefenexamen, extra studiemateriaal en het examen met slagingsgarantie inbegrepen.

Voor wie

Iedereen die wil aantonen gedegen Excel-kennis en -vaardigheden te hebben en die op een professionele manier bestanden in Excel voor verschillende doeleinden en situaties moet maken en bewerken. Dit zijn bijvoorbeeld accountants, financieel analisten, commercieel medewerkers en nog meer.

Voorkennis

Om dit certificeringsprogramma te volgen moet je met Excel kunnen werken op het niveau van MOS: Microsoft Excel 2016 Specialist.

Aanpak

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 2 cursussen die je goed voorbereiden op het officiële Microsoft-examen. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel van de benodigde cursussen, inclusief:

  • White paper met onder andere studietips en exameneisen
  • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
  • Extra studiemateriaal gericht op het examen
  • G-Metrix-oefenexamens en slagingsgarantie
  • Een zeer aantrekkelijke prijs

Studiemateriaal

In de cursussen wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt dat door de specialisten van Computrain zelf is geschreven. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de cursussen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Cursussen

  • Excel Expert: Analyse en Rapportage
  • Excel Expert: Formulieren en Sjablonen

Examen

  • MOS: Microsoft Office Excel 2016 Expert (77‑728)

Examen en certificaat

Na afloop van elke cursus ontvang je van Computrain het bijbehorende certificaat. De cursussen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op het officiële Microsoft-examen dat nodig is voor de certificering. Het examen met slagingsgarantie is onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer je dit examen succesvol hebt afgelegd, ben je Microsoft Office Excel 2016 Expert (MOS).

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 616,-

Trainingsmateriaal: € 150,-

Examenkosten: € 120,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office Excel 2016 Expert

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.