Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office 2016 Master

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koop je in één keer de totaalbundel cursussen die opleiden tot de certificering Microsoft Office 2016 Master (MOS). Naast het complete aanbod van cursussen zijn in dit programma ook een oefenexamen, extra studiemateriaal en de examens met slagingsgarantie inbegrepen.

Voor wie

Iedereen die wil aantonen gedegen brede Microsoft Office-kennis en -vaardigheden te hebben en die op een professionele manier bestanden in verschillende doeleinden en situaties moet maken en bewerken.

Aanpak

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 10 cursussen die je goed voorbereiden op de officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel van de benodigde cursussen, inclusief:

 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Extra studiemateriaal gericht op het examen
 • Oefenexamens
 • Examens en slagingsgarantie
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Voorkennis

Om dit certificeringsprogramma te volgen moet je met Word kunnen werken op het niveau van MOS: Microsoft Word 2016 Specialist en MOS: Microsoft Excel 2016 Specialist.

Studiemateriaal

In de cursussen wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt dat door de specialisten van Computrain zelf is geschreven. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de cursussen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Cursussen

 • Word Advanced: Mailings Verzorgen
 • Word Expert: Formulieren en Sjablonen
 • Excel Expert: Analyse en Rapportage
 • Excel Expert: Formulieren en Sjablonen
 • PowerPoint Basis
 • PowerPoint Advanced: Dynamische Presentaties en Animaties
 • PowerPoint Expert: Thema's, Modellen en Sjablonen
 • Outlook Basis
 • Outlook Advanced: Efficiënter en Georganiseerder Werken
 • Outlook Tips & Tricks voor Ervaren Gebruikers

Examens

 • MOS: Microsoft Office Word 2016 Expert (77-726)
 • MOS: Microsoft Office Excel 2016 Expert (77-728)
 • MOS: Microsoft Office PowerPoint 2016 Expert (77-729)
 • MOS: Microsoft Office Outlook 2016 (77-731)

Examen en certificaat

De cursussen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op de officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. De examens met slagingsgarantie zijn onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer je deze examens succesvol hebt afgelegd, ben je Microsoft Office 2016 Master (MOS).

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 11 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 3.450,50
Trainingsmateriaal: € 665,-
Examenkosten: € 580,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certificeringsprogramma MOS Microsoft Office 2016 Master

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.