Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2012 (Upgrade)

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer een totaalbundel met een training die opleidt tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2012. Naast de training krijgt u veel extra’s zoals e-learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor IT-professionals die zich willen kwalificeren als serverbeheerder in een Windows Server-omgeving, zoals serverbeheerders, systeembeheerders en netwerkbeheerders. Heeft u onvoldoende ervaring met Windows Server 2008 of bent u niet in het bezit van een van de vereiste certificeringen, dan is ook het volledige Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2012 beschikbaar.

Voorkennis

Om dit programma met succes af te ronden dient u kennis te hebben van Windows 7 of Windows 8. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk. Kennis en ervaring met Windows Server 2008 is een vereiste. Ook dient u voor het examen in het bezit te zijn van een van de volgende certificeringen:

 • MCSA: Windows Server 2008
 • MCITP: Virtualization Administrator
 • MCITP: Enterprise Messaging Administrator
 • MCITP: Lync Server Administrator
 • MCITP: SharePoint Administrator
 • MCITP: Enterprise Desktop Administrator

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain leest u op digitaal cursusmateriaal Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit de training die u goed voorbereidt op het officiële Microsoft-examen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Additionele e-learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

Training

 • Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (MOC20417)

Examen

 • Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (70-417)

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De training in dit certificeringsprogramma bereidt u uitstekend voor op het officiële Microsoft-examen dat nodig is voor de certificering. Het examen met slagingsgarantie is onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer u dit examen succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: Windows Server 2012.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2012 (Upgrade)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.