Certificeringsprogramma MCSA Web Applications

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koop je in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Web Applications. Naast het complete aanbod van trainingen krijg je veel extra’s zoals e-learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die webtoepassingen wil ontwikkelen door gebruik te maken van Microsoft Visual Studio en die zich wil certificeren tot Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Web Applications.

Voorkennis

Je hebt al ervaring (minimaal 6 maanden) met het ontwikkelen van applicaties door gebruik te maken van HTML5, JavaScript en CSS3. Beschik je niet over deze voorkennis, dan adviseren wij de training MTA HTML5 Application Development Fundamentals (MTA-examen 98-375) (MOC40375) te volgen.

Aanpak

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 2 trainingen die je goed voorbereiden op de 2 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Additionele e-learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschik je over actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijg je de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain lees je op www.computrain.nl/digitaal_cursusmateriaal.

Vanaf het moment dat je start, beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de trainingen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Vervolgmogelijkheden

 • Developing Microsoft Azure Solutions (MOC20532)
 • Developing Microsoft Azure and Web Services (MOC20487)
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Trainingen

 • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (MOC20480)
 • Developing ASP.NET MVC 5 Web Applications (MOC20486)

Examens

 • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (70-480)
 • Developing ASP.NET MVC 5 Web Applications (70-486)

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvang je van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. De examens met slagingsgarantie zijn onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer je deze examens succesvol hebt afgelegd, ben je MCSA: Web Applications.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.960,-

Trainingsmateriaal: € 900,-

Examenkosten: € 390,-

Locatie- en arrangementskosten: zie .

Certificeringsprogramma MCSA Web Applications

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.