Certificeringsprogramma MCSA Office 365

Vakgebied

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Office 365. Naast het complete aanbod van training en examens krijgt u veel extra’s zoals e-Learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en slagingsgarantie. Dit alles natuurlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor wie

Deze certificering is een prima uitgangspunt voor een SaaS-beheerder (Software As A Service) of beheerder van cloud-toepassingen die zich richt op het beheer van Office 365-producten, zoals Exchange, SharePoint en Lync.

Voorkennis

Om dit programma met succes af te ronden dient u globale kennis te hebben van de mogelijkheden van de componenten van Office 365. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk.

Studiemateriaal

Tijdens dit certificeringsprogramma wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC). Dit studiemateriaal sluit perfect aan bij de exameneisen. Op digitaal cursusmateriaal leest u meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat, naast alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, per examen een studiewijzer met extra uitleg en online studiematerialen. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 1 training die u goed voorbereidt op de 2 officiële Microsoft-examens.

Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel training(en), inclusief:

  • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
  • Additionele e-Learning
  • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
  • 24/7 technische helpdesk
  • Oefenexamens
  • Examens
  • Slagingsgarantie
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende training en 2 examens:

Training

  • Enabling and Managing Office 365 (MOC20347)

Examens

  • Managing Office 365 Identities and Requirements (70‑346)
  • Enabling Office 365 Services (70‑347)

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De training in dit certificeringsprogramma bereidt u uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. De examens met slagingsgarantie zijn onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: Office 365.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Certificeringsprogramma MCSA Office 365

Vakgebied

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.