Certificeringsprogramma MCSA Linux on Azure

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Linux on Azure. Naast het complete aanbod van trainingen krijgt u veel extra’s zoals e-learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie. Dit alles natuurlijk tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is voor administrators die Linux-systemen gaan beheren in Azure.

Voorkennis

Het programma gaat ervan uit dat u gewerkt heeft met een virtuele, on-premise omgeving en bekend bent met concepten als virtuele machines, virtuele netwerken en virtuele harddisks. Ook heeft u basiskennis van Linux. Daarnaast dient u kennis te hebben van Active Directory en TCP/IP. Om u optimaal voor te bereiden op deze training is eventueel de training Microsoft Azure Fundamentals (MOC10979) beschikbaar.

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain leest u op digitaal cursusmateriaal Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de trainingen (level 100 en 300) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Aanpak van de training

Het certificeringsprogramma bestaat uit 2 trainingen die u goed voorbereiden op de 2 officiële examens. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Additionele e-learning
 • Oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 2 trainingen en 2 examens:

Trainingen

 • Linux System Administration
 • Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533)

Examens

 • Linux Foundation Certified System Administrator
 • Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (70-533)

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 2 officiële examens die nodig zijn voor de certificering. De examens met slagingsgarantie zijn onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: Linux on Azure.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Certificeringsprogramma MCSA Linux on Azure

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.