Brede Verbetermethoden en -technieken

Inzicht in procesverbetering en -technieken op MBO-niveau - 3 maanden

Vanaf

€ 1.278,83

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je in de techniek en wil je meedenken over het verbeteren van processen? Dan is deze opleiding een goede keuze. Er is veel behoefte aan technische medewerkers die processen willen verbeteren, zodat processen efficiënter verlopen, een hoger rendement hebben, betere kwaliteit leveren of veiliger worden. In deze opleiding leer je bedrijfsprocessen in kaart te brengen, voorstellen te doen voor procesverbeteringen en deze verbeteringen door te voeren. Je gaat praktijkgericht aan de slag onder begeleiding van vakdocenten.

Doelgroep

Je wilt meer inzicht in processen, zodat je procesverbeteringen kunt voorstellen en doorvoeren. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in de procesindustrie of werktuigkunde.

Doel en opzet

In deze korte opleiding ga je aan de slag met verbetermethoden en -technieken voor processen. Je kunt bedrijfsprocessen in kaart brengen, zodat je ziet wat er beter kan. Vervolgens ga je bezig met verschillende principes van verbetermethoden. Je kunt zo praktische voorstellen doen voor verbeteringen en deze ook doorvoeren. Tijdens de opleiding krijg je les van docenten met veel ervaring in je dagelijkse beroepspraktijk.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: (Junior) Projectleider, (Junior) Projectleider

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Brede Verbetermethoden en -technieken

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.