Bode Basis

Bode: het visitekaartje van je organisatie

Vanaf

€ 1.501,85

Duur

4 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als bode voer je verschillende taken uit in het kader van de facilitaire dienstverlening. Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je kennis nodig van de gemeentelijke structuur en van je facilitaire taken. Bovendien zijn communicatieve vaardigheden binnen je functie onmisbaar. In deze training kun je zowel kennis als vaardigheden ontwikkelen die je tot een professionele en gewaardeerde bode maken.

Jouw resultaat

Na deelname heb je meer inzicht in de rol van de lokale overheid, aspecten van de facilitaire dienstverlening en weet je meer over de communicatieve houding die je als bode kunt aannemen. Daarnaast weet je een concrete vertaalslag te maken naar je eigen werkpraktijk.

Doelgroep

Je bent gemeentebode of gaat binnenkort starten in deze functie.

Aanpak

In deze training scherp je je communicatieve vaardigheden en je vaardigheden als bode aan. Een belangrijk uitgangspunt van de training is ‘leren van elkaar’. Je komt in contact met collega-bodes. Zo is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Bode Basis

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.