Bewust Veilig in Handelen en Gedrag

Creëer veiligheid binnen je werkzaamheden en organisatie - 1 dag

Vanaf

€ 501,25 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Techniek

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze interactieve training ga je samen met je mededeelnemers aan de slag met de vraag: wat is veiligheid voor jou op je werkplek? Je reflecteert op hoe je eigen gedrag én dat van collega's een rol speelt in veiligheid. Ook verdiep je je in de veiligheidsladder om zo het aantal onveilige situaties op de werkvloer terug te dringen.

Je resultaat

Na afloop van de training heb je onder meer kennis opgedaan over:

  • Het stimuleren van veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen
  • Het terugdringen van onveilige situaties door gedrag te veranderen
  • Hoe je eigen verantwoordelijkheid bijdraagt aan een veilige omgeving

Aanpak

Tijdens deze praktijkgerichte training maak je kennis met (on)veilig gedrag op de werkvloer. De training wordt verzorgd door deskundige topdocenten waardoor je een koppeling maakt naar je eigen werk aan de hand van praktijkvoorbeelden. Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de afsluitende opdracht. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: SHE Manager

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en je wilt graag bijdragen aan een betere veiligheidscultuur. Je bezit basiskennis van risico’s, omdat je bijvoorbeeld een VCA-training hebt gevolgd. Je wilt vanuit je functie meer weten over hoe je veiligheid kunt beïnvloeden door je eigen gedrag te veranderen. De training is ook geschikt als je werkzaam bent op kantoor.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Invloed van je eigen gedrag op de veiligheid van jou en je collega’s
  • Je eigen verantwoordelijkheid op veiligheid
  • Veranderen van je eigen (on)veilige gedrag
  • Veiligheid binnen je werkzaamheden en organisatie
  • Veiligheidsladder

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Bewust Veilig in Handelen en Gedrag'.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Totaalprijs

Dagopleiding: € 494,50

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Trainingskosten: € 390,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Arrangementskosten dag: € 25,-

Locatiekosten dag: € 29,50

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt het programma ook in 1 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Bewust Veilig in Handelen en Gedrag

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure