Belastingwetgeving 5 (NTI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Leer alles over wetgeving omtrent belastingen en de wetten en plichten van Nederlandse ondernemers. Studeer in je eigen tempo bij NTI.

Toelatingscriteria

Geen vooropleiding nodig

Je hebt geen vooropleiding of voorkennis nodig voor de cursus Belastingwetgeving. Je kunt direct van start!

Vragen? Bel ons gerust!

Heb je vragen over de opleiding ? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Erkend examen Belastingwetgeving

De cursus leidt je op tot het erkende examen Belastingwetgeving niveau 5 dat wordt afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit examen kun je dagelijks op tal van locaties in Nederland maken en boek je wanneer jij er klaar voor bent. Als je slaagt, ontvang je het diploma Belastingwetgeving. Voor meer informatie over het examen verwijzen wij je naar www.associatie.nl. 

€ 25,- voordeel op de examenkosten

Met een diploma op zak maak jij meer kans op de arbeidsmarkt. Om het behalen van een diploma te stimuleren, geeft NTI je daarom een speciale korting cadeau van € 25,- per examen. Je betaalt dus geen € 203, maar € 178. Dit is een unieke kans, want NTI is de enige opleider waarbij je dit voordeel krijgt. De examenkosten betaal je tegelijk met het lesgeld aan NTI.

Doorstromen na MBA Belastingwetgeving

Na MBA Belastingwetgeving kun je ervoor kiezen om verder te gaan met de overige MBA-modules: Kostencalculatie, Financiering en Bedrijfsadministratie. Wanneer je alle vier de MBA-modules gehaald hebt, heb je recht op het veelgevraagde diploma Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Examenkosten

De kosten van de examens worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo.

De examenkosten bedragen € 61,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Wat leer je?

Tijdens de cursus verdiep je je in 4 belangrijke wetten omtrent belastingen. Je leert de belangrijkste bepalingen hierin en wat het belang van de wetten is. Ook krijg je inzicht in de wetten en plichten van ondernemers die in Nederland gevestigd zijn. Na afloop ken jij allerlei belasting-gerelateerde termen en weet je waar je rekening mee moet houden bij het doen van een belastingaangifte.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Algemene wet inzake rijksbelastingen
  • Wet op de loonbelasting 1964
  • Wet inkomstenbelasting 2001
  • Wet op de omzetbelasting 1968

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 100,10
Inschrijfgeld: € 35,-
Examenkosten: € 184,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Belastingwetgeving 5 (NTI)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.