Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 3

Onderdeel van Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB - 2 dagen

Vanaf

€ 832,61

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je volgt het laatste jaar van de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB en moet tijdens deze opleiding overige assuranceopdrachten uitvoeren. In dit laatste jaar zijn de opdrachten complex van aard, zodat je kunt aantonen dat je gegroeid bent naar het niveau van beginnend beroepsbeoefenaar. Met de begeleidingsdagen van Markus Verbeek Praehep krijg je hiervoor de juiste begeleiding. Zo zorg je ervoor dat je je overige assuranceopdrachten met succes afrondt en je volledig bent voorbereid op het slotexamen. De begeleidingsdagen zijn dan ook van onschatbare waarde en verhogen je slagingskansen aanzienlijk. Daarbij worden de begeleidingsdagen van Stagebureau Markus Verbeek Praehep door het beroepenveld en de NBA hoog gewaardeerd. Het is mogelijk om de begeleidingsdagen per opleidingsjaar in te kopen. Markus Verbeek Praehep garandeert elk kwartaal een opstartmoment van de begeleidingsdagen.

Aanpak

Tijdens de begeleidingsdagen (contactdagen) werk je in groepen tot maximaal 9 personen aan de realisatie van je overige assuranceopdrachten. Je start jaar 3 met een kick-off waarbij gepresenteerd wordt welke complexe opdracht je zult uitvoeren.

Tijdens de eerste begeleidingsdag wordt de eerste 20 minuten een samenvatting van de relevante regelgeving besproken en presenteert elke trainee de eigen overige assuranceopdracht die wordt ingebracht. Daarbij word je bevraagd door de andere trainees en de docent om je ervan te verzekeren dat je alle relevante stappen neemt. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag: je voert de opdracht uit in je eigen werkomgeving. De terugkomdag betreft de tweede dag van de set begeleidingsdagen en vindt ongeveer 2 maanden later plaats. Tijdens deze terugkomdag presenteer je hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat je bent tegengekomen tijdens de uitvoering van de opdracht. Je wordt bevraagd door de docent en andere trainees en maakt vervolgens een verslag dat wordt beoordeeld.

Met deze set begeleidingsdagen rond je de vijfde van de 6 verplichte overige assuranceopdrachten van de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB af. Trainees die de praktijkopleiding zonder begeleidingsdagen volgen moeten 10 verplichte assuranceopdrachten afronden conform de regelgeving van de Raad voor de Praktijkopleiding.

Vooropleiding

Je kunt deelnemen aan de contactdagen wanneer je de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB volgt of hebt afgerond. Je bent verplicht deel te nemen aan de contactdagen als je geen 250 uur kunt besteden aan Overige assuranceopdrachten in één jaar. Kun je dit wel? Dan adviseren wij toch om deel te nemen aan de contactdagen. De praktijk leert dat dit de kans op het succesvol doorlopen van het traject aanzienlijk vergroot.

Waarom je contactdagen bij Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is als stagebureau erkend door de Raad voor de Praktijkopleiding. De volledige Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is goedgekeurd door de NBA en daarmee ook de contactdagen. Wij zijn erkend en garanderen je dat je met het afronden van de contactdagen bij ons een essentieel onderdeel van je praktijkopleiding afrondt. Naast het behalen van je theoretische opleiding is het afronden van je praktijkopleiding de laatste stap naar de titel AA.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Voor wie?

Een aantal accountantskantoren in Nederland beschikt over een eigen stagebureau. Het komt echter voor dat de contactdagen niet door het eigen stagebureau worden verzorgd. In dat geval biedt Markus Verbeek Praehep uitkomst. Wij bieden contactdagen voor jou aan, zodat je je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB zonder probleem succesvol kunt afronden.

Let op: ook als je bent aangesloten bij een stagebureau van je eigen accountantskantoor of bij een ander stagebureau is het zeer waardevol om deze begeleidingsdagen te volgen!

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In dit programma komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Inbreng assuranceopdrachten
  • Bespreking voorbereiding op opdrachten (wettelijk kader, regelgeving)
  • Terugkomdag na uitvoering opdrachten
  • Bespreking opdrachten met de groep en coach

Afronden contactdagen

Voor de begeleidingsdagen geldt een opkomstplicht. Alle dagen dienen aantoonbaar te zijn bijgewoond. Daarnaast dienen je opdrachten en verslagen met een voldoende te zijn beoordeeld. In dat geval ontvang je per set contactdagen een certificaat van Markus Verbeek Praehep dat je als bewijsstuk in de digitale leeromgeving van de NBA kunt uploaden.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Inschrijven

De begeleidingsdagen starten elk kwartaal zodat er flexibel omgegaan kan worden met wijzigingen in de planning. In de praktijk blijkt dat je klant niet altijd rekening houdt met jouw planning, dan is het wel zo fijn dat je flexibel kunt overstappen naar een andere groep en dit niet tot een lange periode van uitstel leidt.

Markus Verbeek Praehep garandeert elk kwartaal een startmoment van de begeleidingsdagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 3
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 3
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 1
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 2 Jaar 2
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 2
Begeleidingsdagen (Contactdagen) Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB
Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 1

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 3

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.