Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 2

Onderdeel van Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB - 2 dagen

Vanaf

€ 893,10

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Markus Verbeek Praehep

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je volgt de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB en moet tijdens de opleiding Overige assuranceopdrachten uitvoeren. Het gaat hierbij om echte klantopdrachten, die voor kantoren met mkb-focus lastiger te vervullen zijn. Naast het vinden van de opdrachten is de juiste planning ook een uitdaging. Waar begin je? En welke onderdelen zijn van essentieel belang bij de uitvoering en uitwerking van de assuranceopdracht? Tijdens de begeleidingsdagen van Markus Verbeek Praehep vind je het antwoord op deze belangrijke vragen. Onder begeleiding van een ervaren docent word je volledig voorbereid op het slotexamen. De begeleidingsdagen zijn dan ook van onschatbare waarde en verhogen je slagingskansen aanzienlijk. Daarbij worden de begeleidingsdagen van Stagebureau Markus Verbeek Praehep door het beroepenveld en de NBA hoog gewaardeerd. Het is mogelijk om de begeleidingsdagen per opleidingsjaar in te kopen. Markus Verbeek Praehep garandeert elk kwartaal een opstartmoment van de begeleidingsdagen.

Voor wie?

Een aantal accountantskantoren in Nederland beschikt over een eigen stagebureau. Het komt echter voor dat de contactdagen niet door het eigen stagebureau worden verzorgd. In dat geval biedt Markus Verbeek Praehep uitkomst. Wij bieden contactdagen voor jou aan, zodat je je Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB zonder probleem succesvol kunt afronden.

Let op: ook als je bent aangesloten bij een stagebureau van je eigen accountantskantoor of bij een ander stagebureau is het zeer waardevol om deze begeleidingsdagen te volgen!

Aanpak

Tijdens de begeleidingsdagen (contactdagen) werk je in groepen tot maximaal 9 personen aan de realisatie van je overige assuranceopdrachten. Je start jaar 2 met een kick-off waarbij gepresenteerd wordt welke opdracht je zult uitvoeren en op welke manier je start.

Tijdens de eerste begeleidingsdag wordt de eerste 20 minuten een samenvatting van de relevante regelgeving besproken en presenteert elke trainee de eigen overige assuranceopdracht die wordt ingebracht. Daarbij word je bevraagd door de andere trainees en de docent om je ervan te verzekeren dat je alle relevante stappen neemt. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag: je voert de opdracht uit in je eigen werkomgeving. De terugkomdag betreft de tweede dag van de set begeleidingsdagen en vindt ongeveer 2 maanden later plaats. Tijdens deze terugkomdag presenteer je hoe je de opdracht hebt uitgevoerd en wat je bent tegengekomen tijdens de uitvoering van de opdracht. Je wordt bevraagd door de docent en andere trainees en maakt vervolgens een verslag dat wordt beoordeeld.

Met deze set begeleidingsdagen rond je de derde van de 6 verplichte overige assuranceopdrachten van de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB af. Trainees die de praktijkopleiding zonder begeleidingsdagen volgen moeten 10 verplichte assuranceopdrachten afronden conform de regelgeving van de Raad voor de Praktijkopleiding.

Vooropleiding

Je kunt deelnemen aan de contactdagen wanneer je de Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB volgt of hebt afgerond. Je bent verplicht deel te nemen aan de contactdagen als je geen 250 uur kunt besteden aan Overige assuranceopdrachten in 1 jaar. Kun je dit wel? Dan adviseren wij toch om deel te nemen aan de contactdagen. De praktijk leert dat dit de kans op het succesvol doorlopen van het traject aanzienlijk vergroot.

Waarom je contactdagen bij Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep is als stagebureau erkend door de Raad voor de Praktijkopleiding. De volledige Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB is goedgekeurd door de NBA en daarmee ook de contactdagen. Wij zijn erkend en garanderen je dat je met het afronden van de contactdagen bij ons een essentieel onderdeel van je praktijkopleiding afrondt. Naast het behalen van je theoretische opleiding is het afronden van je praktijkopleiding de laatste stap naar de titel AA.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Begeleidingsdagen Praktijkopleiding AA - Accountancy MKB Set 1 Jaar 2

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Markus Verbeek Praehep - Opleidersscore 7,6

De opleidingspartner voor financiële professionals
Markus Verbeek Praehep is een autoriteit op het gebied van MBO-, HBO en vakopleidingen voor financiële professionals. Wij zijn veruit de grootste opleider in Nederland op het gebied van finance, accountancy, fiscale opleidingen en opleidingen voor de payroll professional. Dankzij zeer ervaren docenten en een uitgekiende opleidingsmethodiek garandeert Marcus Verbeek Praehep maximaal resultaat.