Basisregistratie Algemeen

Specialisatie WOZ

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je werk vraagt van jou kennis van de Basisregistraties Kadaster, Adressen en Gebouwen en de Catalogus Basisregistratie WOZ. In deze training leer je welke basisregistraties gebruikt moeten worden om op een professionele wijze het WOZ-proces te kunnen uitvoeren. Deze training maakt deel uit van verschillende door de Waarderingskamer opgestelde kwalificatiedossiers. Je bereidt je door het volgen van deze module voor op een deel van het examen van de Waarderingskamer van deze kwalificatiedossiers. Ben je werkzaam in de WOZ en wil je je specialiseren? Deze training voorziet je van alle essentiële kennis in de basisregistratie.

Jouw resultaat

Je bent na deze training in staat om de verschillende basisregistraties in het kader van de WOZ actueel te houden en hieruit informatie te verstrekken. Je weet wie welke rol heeft binnen dit proces.

Doelgroep

Je wilt op een professionele manier het WOZ-proces kunnen uitvoeren. Je wilt daarom je vakbekwaamheid voor dit onderdeel kunnen aantonen en vergroten.

Aanpak

Tijdens deze training wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze training optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname ‘Basisregistratie Algemeen’ van Bestuursacademie Nederland.

Als je alle modules binnen het gekozen kwalificatiedossier hebt afgerond, kun je zelf bij SVMNIVO een afspraak maken voor het afsluitende examen.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basisregistratie Kadaster
  • Bijhouden en verstrekken gegevens uit Kadaster
  • Basisregistratie adressen en gebouwen
  • Bijhouden gegevens BAG
  • Catalogus Basisregistratie WOZ
  • Gegevens in BAG van gegevensbeheer (taken, rollen en verantwoordelijkheden)
  • Regels aanwijzing belanghebbenden
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Data en plaatsen

Deze training Basisregistratie Algemeen duurt 2 dagen.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 35,-
Lesgeld: € 775,-
Studiemateriaal: € 50,-
Reprorechten: € 15,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Basisregistratie Algemeen

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.