Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener

Opleidingsniveau

MBO-programma

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Geen vooropleiding nodig Je hebt geen vooropleiding nodig om met de mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener te starten. Houd er wel rekening mee dat de opleiding op mbo-niveau 4 is.

graduation

Examens van de mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener De mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener bevat theorie-examens. Digitale examens volgens de nieuwste mbo-norm Het NTI MBO-college biedt de aan volgens de nieuwste mbo-norm. Dat betekent dat voor deze basisopleiding nieuwe examens zijn gemaakt. De examens worden digitaal op locatie afgenomen. Dit is dagelijks mogelijk op tal van locaties door heel Nederland. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je digitaal examen wilt doen voor de . Lees meer over hoe digitaal examineren in de praktijk werkt en waar je de testcenters kunt vinden. Ontvang een officieel NTI-diploma dat goed aansluit op jouw toekomstige baan! Doorleren na een mbo basisopleiding Na het afronden van je mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener kun je doorstromen naar de volledige mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlener.  Examenkosten De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 28,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Wat leer ik? Met de mbo basisopleiding Luchtvaartdienstverlener zet je een belangrijke stap richting een dynamische en uitdagende loopbaan in de luchtvaartsector. Je wordt uitstekend voorbereid om in een internationale omgeving aan de slag te gaan en leert hoe je perfecte service kunt bieden.  Studieprogramma De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de basisopleiding: o Veiligheid en regelgeving o Luchtvaartterminologie o Werken in de cabine o Werken op de luchthaven o Cultuur o Topogra?e Uniek: studieboeken bij het lesgeld inbegrepen! Waar andere particuliere onderwijsaanbieders gebruikmaken van losbladig en zelf ontwikkeld studiemateriaal, kiest het NTI MBO-College ervoor om te werken met de beste studieboeken. Deze zijn volledig bij je lesgeld inbegrepen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Wil je je inschrijven?

Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseur en doe een voorlopige inschrijving via het formulier. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voorlopig inschrijven
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basisopleiding Luchtvaartdienstverlener

Opleidingsniveau

MBO-programma

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.