Basiscursus AutoCAD 2017

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Een vooropleiding is niet vereist


Om met de cursus AutoCAD te kunnen beginnen, is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan er wel van uit dat je kunt werken met computers en technische tekeningen kunt lezen en maken.

graduation

Krijg ik een certificaat?


Heb je de beroepsopleiding afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor €35. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang €10 korting op het certificaat!

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Basisvormen en structuren


Tijdens de cursus AutoCAD leer je alles over het technisch tekenprogramma. Je leert hoe je basisvormen op maat in een tekening plaatst. Ook leer je structuur aan te brengen door het gebruik van verschillende kleuren, lagen, lijntypes en lijndiktes. Dit is een kleine greep uit de vele functies en mogelijkheden die AutoCAD je biedt.

Studieprogramma

Tijdens de opleiding komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basisvormen tekenen
  • Basisbewerkingscommando’s
  • Op maat tekenen
  • Maatvoeringen en aanwijzers
  • Teksten en tabellen
  • Lay-outs, viewports en plotten
  • Gegevens uitwisselen

Inclusief lesmateriaal


Bij de opleiding is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

Het programma AutoCAD


Het studiemateriaal is bij de cursus AutoCAD inbegrepen. Je dient zelf te beschikken over de software AutoCAD versie 2016 of 2017. Indien je niet over deze software beschikt, kun je van het internet kosteloos een studentenlicentie downloaden. Met deze studentenlicentie kun je gratis 30 dagen gebruik maken van de nieuwste versie van AutoCAD. Let op: de nieuwste versie van AutoCAD zal alleen goed aansluiten op het lesmateriaal van 2017.

Bepaal je eigen studietempo


Bij het NTI studeer je op je eigen manier. Dat betekent dat je op ieder moment kunt beginnen met de cursus van jouw keuze. Schrijf je nu in en over een paar dagen heb je het lesmateriaal al in huis.

  • Onze cursussen hebben verschillende studietempo’s. Zo kun je zelf kiezen welk tempo het best bij je past.
  • Heb je even geen tijd om te studeren? Dan sla je gewoon een paar weken over en ga je daarna weer aan de slag.
  • Heb je extra studietijd nodig? Geen enkel probleem: alle cursussen kunnen gratis een half jaar worden verlengd.

Dat is pas studeren op je eigen manier!

Persoonlijke begeleiding


Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

course schedule

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Basiscursus AutoCAD 2017

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.