ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005)

Werken met explosieveilig materiaal - 2 dagen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voer je reparaties en revisies uit aan explosieveilig materieel? Dan ben je klaar voor de training ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005). Na deze training kun je gecertificeerd aan de slag in een explosiegevaarlijke omgeving. Het is zelfs mogelijk om een internationaal erkend certificaat te krijgen.

Aanpak

Deze training is gebaseerd op de Ex-installatienorm EN-IEC 60079-19 en geeft je voldoende kennis om genoemde werkzaamheden in explosiegevaarlijke omgevingen vakbekwaam te verrichten. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over reparatie en revisie van explosieveilig materieel en bedradingssystemen. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 005.

Vooropleiding

Je kunt in deze training instromen zonder de training ATEX Basisprincipes (EX 001) gevolgd te hebben.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Doelgroep

Ben je als monteur of verantwoordelijk persoon belast met reparatie en revisie van explosieveilig materieel? Dan is deze training voor jou essentieel. Ook voor medewerkers van reparatie- en revisiebedrijven die IECEx 03-gecertificeerd zijn of willen worden, is deze training van belang.

 

ATEX Reparatie en Revisie Materieel (EX 005)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure