ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)

Houd het EVD actueel - 1 dag

Prijs

€ 0,00

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Beheer en actualiseer je binnen jouw bedrijf een explosieveiligheidsdocument (EVD)? En heb je ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond? Dan ben je klaar voor de specialisatie ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011). Haal je het examen, dan kun je weer 3 jaar gecertificeerd werken.

Doelgroep

Je actualiseert en beheert een explosieveiligheidsdocument (EVD). Je bent bijvoorbeeld veiligheidskundige. Bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden hebben een EVD nodig om te voldoen aan de ATEX 153 (voorheen 137) wetgeving.

Aanpak

Deze training geeft je voldoende kennis om de inhoud van een EVD te toetsen op compleetheid en correctheid. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. Je leert alles over verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD. Ook leer je waaraan de inhoud en vorm moeten voldoen. Na deze training ben je in staat het explosieveiligheidsdocument te toetsen tegen de inhoudelijke eisen van ATEX 153. Daarnaast voldoe je aan de internationale eind- en toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 011.

Vooropleiding

Je hebt de training ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het bewijs van deelname ‘ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)’.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)

(1 bijeenkomsten)

 • Verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD
 • Inhoud en vorm van het EVD
 • Praktische inhoud van een EVD
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 1 dag van 09.00 uur tot 12.00 uur
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering

  Totaalprijs

  De totaalprijs voor deze training is € 450,-.

  Locatie- en arrangementskosten

  Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

  ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/ EVD (EX 011)

  Opleidingsniveau

  Trainingen

  Erkenningen

  Meer informatie

  Download brochure