ArchiMate® 3.0 level 1 and 2 Combined

Combinatietraining inclusief officiële examens

Opleider

Computrain

Prijs

€ 2.125,00

Niveau

Trainingen

Duur

3 dagen

Inschrijven
PDF download
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

ArchiMate® is een internationale standaard van The Open Group en biedt een uniforme en integrale manier om architecturen te beschrijven, te analyseren en te visualiseren. De training bevat tevens de officiële examens voor ArchiMate® 3.0 deel 1 en 2, die u na de training zelf kunt inplannen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren consultants, business- en IT-architecten die in hun dagelijkse praktijk ArchiMate® gaan toepassen en zich willen certificeren.

Voorkennis

U heeft enige ervaring als architect en/of met EA (enterprisearchitectuur).

Studiemateriaal

In deze training wordt het meest actuele Engelstalige studiemateriaal gebruikt dat beschikbaar wordt gesteld via de online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft en aanvullende informatie.

Officieel erkend

The Computrain training ArchiMate® 3.0 Level 1 and 2 Combined is an Accredited ArchiMate® Training Course and complies with the accreditation requirements for The Open Group ArchiMate® Certification for People program (www.opengroup.org/togaf/).

The Open Group Certification logo and ArchiMate® are registered trademarks of The Open Group in the United States and other countries.

Aanpak van de training

Deze klassikale training wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten, die zelf in de praktijk actief zijn. U krijgt vele groepsopdrachten en cases, waarin de theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Aan het eind van de training zult u:

  • De achtergrond, de kernconcepten en applicaties van ArchiMate® 3 voor modelleren en het beschrijven van architectuur begrijpen
  • In staat zijn om de ArchiMate®-taal en -technieken te gebruiken om architectuur te visualiseren en communiceren
  • De 2 ArchiMate®-uitbreidingen, hun standpunten en hun toepassingen op de kernconcepten te begrijpen
  • In staat zijn om relaties binnen de taal toe te passen
  • In staat zijn om ArchiMate toe te passen in complexe modelleersituaties
  • In staat zijn om de examens ArchiMate® 3 Part 1 - Foundation en Part 2 - Practitioner te voltooien

Officieel certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘ArchiMate® 3.0 Level 1 en 2 Combined’. Het Level 1- en Level 2-examen kunt u op een door u te kiezen moment bij een Pearson Vue Testing Center van uw keuze afleggen. Hiervoor ontvangt u van ons de examenvouchers. De prijs van de training is inclusief examens. De examens worden in het Engels afgenomen.

Na het succesvol afleggen van beide examens bent u ArchiMate® 3.0 Certified en wordt u opgenomen in het internationaal erkende register van ArchiMate® 3.0 Certified-architecten bij The Open Group.

Voor beide examens dient u rekening te houden met zelfstudietijd naast de trainingsdagen om u voor te bereiden op het examen. Per examen is dit ongeveer 10-20 uur.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleider

Computrain

Prijs

€ 2.125,00

Niveau

Trainingen

Duur

3 dagen

Inschrijven
PDF download
Kostenoverzicht

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date?
Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Data-talent gezocht op marketingafdelingen

Uit de ‘DM Barometer - De marketeer in 2015’ van DDMA blijkt dat marketingafdelingen snakken naar marketeers die data kunnen omzetten naar informatie en de juiste vragen weten te stellen. De huidige technische infrastructuur en de talent gap op dit gebied zorgen ervoor dat marketingafdelingen onvoldoende toegespitst zijn op de kansen die data biedt.
 
Lees het hele artikel

Nieuwsbrief

Computrain

Vooruit met IT
Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.