Applicatie- en mediaontwikkelaar 4

Opleidingsniveau

MBO Niveau 4

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

admission

Heb ik een vooropleiding nodig? Om toegelaten te worden tot de opleiding MBO Applicatie- en mediaontwikkelaar op niveau 4 dien je in het bezit te zijn van één van de volgende diploma’s of bewijzen: o Diploma mbo niveau 2 of 3; o Diploma vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg of theoretische leerweg; o Diploma lbo of vbo met 3 vakken op B-niveau en 3 vakken op C-niveau waaronder Nederlands, mavo, mavo-vbo, havo, vwo; o Een overgangsbewijs havo/vwo naar het vierde leerjaar; o Basisopleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar o je ambities o je droombaan o je vooropleiding o je persoonlijke situatie

graduation

Hoe rond ik de mbo-opleiding af? De opleiding MBO Applicatie- en mediaontwikkelaar bevat theoretische examens en daarnaast examens die je tijdens de stage aflegt: de proeven van bekwaamheid. Examen doen wanneer het jou uitkomt Bij NTI bepaal jij wanneer je klaar bent voor je examen. Deze plan je zelf in op een locatie bij jou in de buurt. In sommige gevallen kun je het examen alleen op onze hoofdlocatie in Leiden afleggen. Dit is een goed bereikbare locatie direct naast het station. Lees hier meer over hoe flexibel examineren werkt en waar je de testcenters kunt vinden. Ontvang een officieel erkend mbo-diploma Bekijk meer over de kwaliteit van het NTI MBO-College. Examenkosten van De examenkosten worden samen met het lesgeld in rekening gebracht. Je betaalt lesgeld en examenkosten volgens het door jou gekozen studietempo. Je krijgt vervolgens twee keer zo lang de tijd om je studie af te ronden, zonder extra kosten. Je doet dus pas examen wanneer jij er klaar voor bent. De examenkosten bedragen € 38,33 per maand op basis van het aanbevolen studietempo. Deze kosten zijn inclusief de NTI theorie- en praktijkexamens, de proeven van bekwaamheid (indien van toepassing) en de eindbeoordeling van de stage.
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

program guide

Wat leer ik tijdens MBO Applicatie- en mediaontwikkelaar? Binnen de mbo-opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar leer je alle kennis en vaardigheden die je later nodig hebt in je beroep. Je duikt in de digitale wereld van websites, toepassings- en entertainmentsoftware en media-uitingen. Hoe ontwerp je programma’s en applicaties? Hoe test en evalueer je deze en hoe houd je ze up-to-date? Je doet brede kennis op over programmeertalen en over de diverse informatiesystemen en platformen waar de applicatie werkend moet zijn. Je leert ook samenwerken met andere disciplines, voornamelijk uit de design hoek. Studieprogramma Hieronder vind je een aantal onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen: o Digitale wereld o Het ontwikkeltraject o Bijdrage leveren aan het projectplan en het ontwerp o Realiseren en testen van een product o Een product opleveren o Applicatie onderhouden en beheren o Gegevens beheren o Nederlands 3F o Rekenen 3F o Engels o Loopbaan en burgerschap o Ondernemerschap o Ondernemend gedrag o Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs o Spaans A1/A2 in het beroepsonderwijs Studeer flexibel via de derde leerweg: geen verplichtingen van BOL- of BBL-variant NTI biedt de mbo-opleidingen niet aan via de BOL- of BBL-variant die reguliere mbo-scholen vaak hebben, maar via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij: mensen die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo-diploma willen behalen zonder hiervoor verplicht 200 tot 700 uur op school te moet zitten. Lees meer over de derde leerweg bij NTI.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

course schedule

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Applicatie- en mediaontwikkelaar 4

Opleidingsniveau

MBO Niveau 4

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI

Studeren op jouw moment
Wil jij een cursus of opleiding volgen, maar dan wel in combinatie met een baan en/of gezin? Bij NTI studeer je op je eigen moment. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je studeert.  We bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot volledige masteropleiding. Je krijgt les van topdocenten en wordt tijdens je opleiding begeleid door een mentor. Bij NTI volg je opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.