Adviseren in een Politieke Context

Leer wat er allemaal op je pad komt als je moet adviseren

Vanaf

€ 619,80

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Binnen een politiek-bestuurlijke omgeving heb je met de belangen van vele spelers te maken. Maar hoe kun je goede adviezen geven en rekening houden met politiek-bestuurlijke wensen en opvattingen? En toch het gewenste resultaat behalen? Dat en meer leer je in deze boeiende training.

Jouw resultaat

Na deze training heb je zicht op je rol als adviseur in een politieke omgeving. Ook ken je de fases van het adviesproces en je rol hierin.

Doelgroep

Je bent staf- of beleidsadviseur of beleidsmedewerker en je wilt je adviesvaardigheden in de politiek-bestuurlijke context versterken.

Aanpak

Je krijgt in de training volop de gelegenheid eigen praktijkvoorbeelden en cases aan te dragen. Op deze manier stemmen we de training optimaal af op je werksituatie en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen in de praktijk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

 

Adviseren in een Politieke Context

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.