Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleids­medewerkers Markten

In 1 dag weer helemaal op de hoogte

Vanaf

€ 503,10

Duur

1 dag

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De warenmarkt moet zich aanpassen om als aankoopkanaal relevant te blijven voor de consument van vandaag en morgen. Maar hoe dan? En wat betekent dit voor jou in de praktijk? Tijdens deze actualiteitendag bespreken wij de laatste ontwikkelingen. Zo kijken we onder meer naar de kansen en mogelijkheden van een offensief toekomstgericht beleid, waarbij ook de gemeente een belangrijke rol speelt. Na afloop van deze dag ben je weer helemaal op de hoogte.

Jouw resultaat

Na deze dag ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de warenmarkt.

Doelgroep

Je bent een marktmeester, marktbeheerder of beleidsmedewerker markten bij gemeenten.

Aanpak

In korte tijd word je volledig up-to-date gebracht over de wijzigingen en ontwikkelingen op het gebied van de warenmarkt. Wat is er gebeurd, wat staat je te wachten? Samen met andere professionals uit de praktijk ga je met onder andere deze vragen aan de slag. Er is volop ruimte om met en vooral ook van elkaar te leren. Op die manier hernieuw je niet alleen je kennis, maar leg je ook meteen de basis voor een breder netwerk.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Actualiteitendag Marktmeesters, Marktbeheerders en Beleids­medewerkers Markten

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.