Pdf aanvragen

Actualiteitendag Leerplicht en RMC

Je kennis weer up-to-date

Vanaf

€ 0,00

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied? Dan is deze actualiteitendag zeer geschikt. Tijdens deze dag ga je samen met andere professionals uit het vakgebied aan de slag met je casuïstiek. Hierbij komen alle belangrijke en actuele thema's aan bod, zoals de inzet van jurisprudentie en de Methodische Aanpak voor Schoolverzuim (MAS). Na afloop is je kennis volledig up-to-date en heb je je netwerk verder uitgebreid.

Jouw resultaat

Tijdens deze actualiteitendag word je op de hoogte gebracht van de actuele ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving en jurisprudentie. Maar belangrijker nog: je weet welke consequenties dit heeft voor de praktijk, voor de uitvoering van taken en je verantwoordelijkheden. Bovendien kun je ervaringen uitwisselen met collega’s en professionals uit het werkveld.

Aanpak

Tijdens deze actualiteitendag worden wijzigingen van de leerplicht en het RMC vanuit praktische invalshoek benaderd. Er wordt aandacht besteed aan je persoonlijke casuïstiek en er is voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s en professionals uit het werkveld. Je kennis wordt volledig opgefrist en afgestemd op de actualiteit.

Incompany

Uiteraard kun je deze training ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Doelgroep

Je bent leerplichtambtenaar. Daarbij is deze actualiteitendag erg relevant als je werkt bij een dienst of instelling die aan het vakgebied leerplicht gerelateerd is.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Laatste ontwikkelingen op het gebied van leerplicht en RMC
  • Inbreng eigen casuïstiek
  • Jurisprudentie
  • Praktische aandachtspunten voor beleid en uitvoering
  • Methodische aanpak schoolverzuim (MAS)

Certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat van deelname ‘Actualiteitendag Leerplicht en RMC’ van Bestuursacademie Nederland.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Actualiteitendag Leerplicht en RMC

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,2

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.