Servicemodule Rechten

Hogeschool NCOI, de grootste hogeschool van werkend Nederland

Vanaf

€ 471,75

Duur

1 maand

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Voor verschillende opleidingen op het gebied van rechten van NCOI is het van belang dat je over juridisch inzicht beschikt. Soms hebben studenten van dergelijke opleidingen dit juridische inzicht in een vooropleiding, aparte cursus of door werkervaring ontwikkeld. Als je nog weinig zicht hebt op de diverse soorten rechtsgebieden en weinig ervaring hebt met het gebruik van wetboeken, dan is deze servicemodule voor jou buitengewoon geschikt.

Doelgroep

Deze servicemodule is zeer bruikbaar voor iedereen die een opleiding op het gebied van rechten gaat volgen en een mooie basis wil leggen.

Doel en opzet

In deze module worden de algemene juridische basisbegrippen toegelicht en leer je de indeling van de rechtsgebieden in het Nederlandse recht toepassen. Tussen de bijeenkomsten door maak je diverse oefeningen om het geleerde direct in praktijk te brengen. Na afloop van de module heb je zicht op de meest voorkomende rechtsgebieden en kun je de kernbegrippen die bij deze rechtsgebieden horen uitleggen. Bovendien kun je met een gerust hart aan een opleiding rechten beginnen of het examen maken.

Vooropleiding

Voor de module is geen specifieke vooropleiding vereist.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent. Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Servicemodule Rechten

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.