Kostenoverzicht aanvragen

RHCSA Rapid Track Course (RH199)

Optimaal voorbereid op het RHCSA-examen

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heeft u ruime ervaring met Linux Red Hat en wilt u snel uw examen Red Hat Certified System Administration behalen? Dan is deze ‘crash course’ voor u een uitgelezen kans. Om optimaal gebruik te maken van deze training moet u wel over de nodige Linux-bagage beschikken. Het volgen van deze uitdagende training bij Computrain is een verstandige keuze, omdat Computrain de grootste gecertificeerde en praktijkgerichte Red Hat-trainingspartner in Nederland is.

Red Hat Certified Training Partner

Computrain is Red Hat Certified Training Partner. U bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en professionele dienstverlening.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren Linux-systeembeheerders op ondernemingsniveau, die via een snelle bijspijkertraining optimaal voorbereid willen worden op het behalen van de RHCSA-certificering.

Voorkennis

Voor deze training is 1-3 jaar gedegen ervaring als Linux-systeembeheerder vereist.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, Engelstalig Red Hat-studiemateriaal. Tevens beschikt u over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Aanpak van de training

In deze klassikale training leert u de fijne kneepjes van het vak: professionele installatie en beheer van Linux workstations en de Linux-server, inclusief installatie en configuratie van de server, werkstations en het aansluiten van server en werkstations op een bestaand netwerk. Om deze intensieve training met goed gevolg af te leggen moet u over een flinke dosis basiservaring met de commandostructuur van Linux beschikken, zoals cp, grep, sort, mkdir, tar, mkfs, ssh en yum.

Vervolgmogelijkheid

Na het behalen van het RHCSA-examen kunt u zich inschrijven voor de training Red Hat System Administration III with RHCE Exam (RH255), waarmee u zich voorbereidt op de certificering Red Hat Certified Engineer (RHCE).

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

In deze uitdagende training wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Installation, Configuration, and Management of Local Storage
  • Deployment and Maintenance of Network Services
  • Network Services: Virtual Network Computing (VNC), Secure Shell (SSH), File Transfer Protocol (FTP), and Web
  • Securing Files with Access Control Lists (ACLs)
  • Securing Network Services with Firewall and SELinux
  • Managing Virtual Machines with Kernel-Based Virtual Machine (KVM) Technology
  • Automating Installation of Linux Using Kickstart

Examen en certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u van Computrain het certificaat ‘RHCSA Rapid Track Course’. Na afronding van deze training bent u uitstekend voorbereid voor het examen Red Hat Certified System Administration (RHCSA) (EX200). 

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

4 dagen, de eerste trainingsdag van 10.00 uur tot 17.30 uur. De overige trainingsdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur.

RHCSA Rapid Track Course (RH199)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.