Privacy & Data Protection Foundation

Voor duidelijk inzicht in de omgang en het gebruik van persoonsgegevens

Vanaf

€ 1.295,00

Duur

2 dagen

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Privacywet- en regelgeving (onder andere de Wbp) is voor elk bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat je organisatie daar op de juiste manier mee omgaat. In deze training krijg je een overzicht van de plichten die je organisatie heeft ten opzichte van de rechten van diegenen waarvan je persoonsgegevens verzamelt. Zodat je in je eigen omgeving adequaat advies kunt geven over hoe hiermee om te gaan.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens en die wil of moet weten hoe met persoonsgegevens moet worden omgegaan. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Medewerkers in een call center, helpdesk of administratieve afdeling
  • Alle soorten accountants
  • Financieel professionals

Aanpak

Doel van deze klassikale training is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je organisaties optimaal kunt helpen met digitale beveiligingsvraagstukken. Na afloop van deze praktijkgerichte en boeiende training heb je kennis in alle facetten waar je mee te maken krijgt op het gebied van informatiebeveiliging. Ervaren en deskundige docenten informeren je over de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Voorkennis

Voor deze training is geen bijzondere voorkennis vereist. Enige affiniteit met privacy, beleid en informatiebeveiliging verdient echter wel de voorkeur.

Studiemateriaal

In deze training wordt de meest actuele literatuur gebruikt. Tevens beschik je over onze online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Privacy Fundamentals

  • Privacy
  • Algemene regelgeving databescherming
  • Definities
  • Rechtmatigheid van verwerking
  • Datalekken
  • Privacy begeleiding

Privacy in de praktijk

  • Beleidsregels
  • Social media en marketing
  • Privacy effect beoordeling

Organiseren van privacy

  • Taken, rollen en verantwoordelijkheden
  • Overeenkomst met betrekking tot verwerking data
  • Data verwerken

Officieel certificaat

Deze training bereidt je voor op het officiële examen Privacy & Data Protection Foundation. Deze certificering is erkend door het Cyber Security & Governance Certification Program (SECO Institute) en maakt onderdeel uit van de Privacy & Data Protection Certification Track.

Na voltooiing van de training ben je volledig voorbereid om deel te nemen aan het examen Privacy & Data Protection Foundation. Dit examen wordt afgenomen bij EXIN en is inbegrepen bij deze training.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.036,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Examenkosten
€ 150,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.286,-
BTW bedrag
€ 9,-
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 1.295,-

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Privacy & Data Protection Foundation

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.