Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar (Behavior Change Academy’)

Vanaf

€ 7.900,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Behavior Change Academy'

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar is ontwikkeld in samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen en de Behavior Change Academy. In ca. 8 maanden leiden we professionals op tot gedragsveranderaar. We laten zien hoe je inzicht krijgt in de drijfveren van een doelgroep en geven je de tools om effectief gedrag te beïnvloeden. Voor onze opleiding zijn de meest recente wetenschappelijke studies geselecteerd, inzichtelijk én toepasbaar gemaakt door vooropstaande hoogleraren en gedragsveranderaars. Deze topdocenten en koplopers uit het werkveld hebben hun sporen verdiend in zowel de wetenschap als de praktijk. Ze inspireren en vormen je tot een professionele gedragsveranderaar die kennis van menselijk gedrag gedegen kan toepassen. Na het volgen van de opleiding kun je jezelf profileren als postacademisch opgeleide gedragsveranderaar.

Inhoud

De Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar bestaat uit drie delen: begrijpen, veranderen en borgen. Het Behavior Change Model (BCM) vormt de basis van de opleiding, en helpt je om ook ná de opleiding met gedragsverandering aan de slag te blijven. Met dit wetenschappelijk gefundeerde model leren we je om op een systematische en effectieve manier gedrag te veranderen: van het analyseren van psychologische factoren achter het (on)gewenste gedrag tot het uitvoeren en meten van een evidence-based gedragsinterventie. Je neemt een eigen praktijkcasus mee naar de opleiding. Tijdens de negen dagen koppel je nieuwe inzichten steeds actief terug naar de casus. We behandelen de fundamenten van de gedragspsychologie en leren de mens begrijpen. Waar komt ons gedrag vandaan? Vervolgens nemen we je mee in the state of the art van gedragsverandering. We delen de verander-inzichten, technieken, vaardigheden en inspiratie die nodig is om het maximale uit gedragsverandering te halen.

Doelgroep

Ben jij in het bezit van een hbo of universitair diploma? Werk je bij de overheid of in het bedrijfsleven en houd jij je in je werk bezig met menselijk gedrag, bijvoorbeeld op het gebied van beleid, communicatie, persoonlijke ontwikkeling of marketing? Dan is de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar iets voor jou.

Studie informatie

Het team van Behavior Change Academy bestaat uit ervaren en gediplomeerde gedragspsychologen, die de 'art and science' van gedragsverandering beheersen. Door de nauwe band met de Radboud Universiteit is Behavior Change Academy altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de gedragswetenschappen. Naast de colleges verzorgd door de (gast)docenten, krijgt iedere deelnemer gedurende de opleiding persoonlijke begeleiding van een ervaren gedragspsycholoog bij het oplossen van hun eigen casus.

Toegankelijkheid

Vanwege de grote animo voor de opleiding zitten lichtingen snel vol. Daarom wordt de datum van de start van de opleiding op een later tijdstip bekend gemaakt. Na inschrijving kom je op een interesselijst te staan. Hierna wordt je op volgorde van inschrijving door ons benaderd voor een plek.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Nadat je deze opleiding hebt gevolgd:
  • Beschik je over dieper inzicht in menselijk functioneren en gedrag
  • Ben je in staat om op basis van deze fundamentele kennis, gedrag op jouw vakgebied, in de maatschappij en bij jezelf te kunnen veranderen.
  • Mag je jezelf profileren als post academisch opgeleide gedragsveranderaar die in staat is veranderingen (duurzaam) vorm te geven.
  • Maak je deel uit van een groep professionele gedragsveranderaars, die enkel genoegen neemt met evidence-based toepassingen en nooit uitgeleerd is. Ook ná het afstuderen.
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 180,-
Studiemateriaal: € 375,-
Examenkosten: € 75,-
Competentie ontwikkelprogramma: € 1.375,-
Cursusgeld: € 3.935,-
Arrangementen (Diner): € 980,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar (Behavior Change Academy’)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure