Post-HBO Programma Verlies en Rouwbegeleiding

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Inhoud

Wil jij rouwenden leren begeleiden? Dan is Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van NTI iets voor jou. In dit unieke programma ontwikkel je actuele kennis en vaardigheden op het gebied van rouw en de begeleiding daarvan. Je krijgt inzicht in verschillende vormen van rouw en leert op diverse manieren begeleiden. Ook besteed je aandacht aan rouw bij kinderen en jongeren. Enthousiast? Vraag dan snel de gratis studiegids aan!

Daarom kies je voor Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van het NTI:

  • Inclusief volledige vakliteratuur
  • Volledig flexibel te volgen
  • Inclusief kennisclips, e-modules en webinars

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor Post HBO Verlies en rouwbegeleiding is geen vooropleiding vereist. Wel dien je er rekening mee te houden dat deze opleiding rouwverwerking op post-hbo-niveau gegeven wordt.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Afstuderen

Hoe rond ik mijn Post HBO af?

Je sluit Post HBO Verlies en rouwbegeleiding af met 1 examen en 2 papers. Wanneer je alle onderdelen van de opleiding hebt afgerond met een voldoende resultaat, ontvang je het diploma ‘Post HBO Verlies- en rouwbegeleiding’ van Hogeschool NTI. Je betaalt pas na aanmelding voor een examen of na indienen van een paper. De kosten van zowel een tentamen als een paper zijn € 100,-.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Wil je je inschrijven?

Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseur en doe een voorlopige inschrijving via het formulier. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voorlopig inschrijven
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Post-HBO Programma Verlies en Rouwbegeleiding

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.