• Home
 • Intuïtief Coachen (Academie voor Holistisch Coachen)

Intuïtief Coachen (Academie voor Holistisch Coachen)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Academie voor Holistisch Coachen

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Als holistisch coach ben je toegerust om cliënten te begeleiden op hun levenspad waarbij je naar je cliënt als geheel kijkt: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je helpt cliënten weer volledig verbinding te maken met zichzelf, waardoor ze bewust kunnen maken en helen wat er tussen hen en een zo gezond en gelukkig mogelijk leven in staat. Als coach ben je daarvoor volledig aanwezig in het nu. Je vertrouwt op wat je vanuit die zijnstand aan informatie waarneemt en kunt die coachend inzetten.

Organisatie

Waarom bij de Academie voor Holistisch Coachen?Het is dé plek om het vak van coachen te leren, een Academie die zich onderscheid door zijn holistische aanpak. En dé plek om jouw intuïtieve gaven te ontwikkelen en te leren inzetten. Als intuïtief coach ben jijzelf je gereedschap. Daarom leer je in deze opleiding vooral te vertrouwen op jouw eigen essentie en die op een authentieke manier aan te wenden. Vanwege de kleine groepen is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Na deze opleiding heb jij alles in huis en het vertrouwen om als intuïtief coach aan de slag te gaan.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Vanuit deze basis is als intuïtief coach ‘energie’ je focus en ‘het veld van universele levensenergie’ je gids. Je vertrouwt volledig op je verbinding met jouzelf, je hoger zelf en met het veld van universele levensenergie en ook van de cliënt. Je maakt daarmee zowel in jezelf als bij je cliënt contact op zielsniveau en met jouw en zijn of haar spirituele team. Zo wordt precies bewust en geheeld wat nu gezien wil worden zodat, de cliënt – vanuit de ziel – nog meer zijn of haar hoogste potentieel kan leven. Je vertrouwt op de helende frequentie van licht en liefde van het veld van universele levensenergie; die door jouw heldere zintuigen en de intuïtieve interventies die je toepast heen werkt. Vanuit die verbinding heb je toegang tot het onderbewuste van je cliënt en kun je zijn energie fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau helder waarnemen. Je zet die informatie op een coachende manier in.

Deze opleiding is geschikt voor iedereen:
 • die het vak van coachen wil eigen maken en daarbij vooral intuïtief te werk wil gaan en cliënten op een holistische manier wil begeleiden.
 • die al werkzaam is in coaching of aanverwant vak en zijn of haar intuïtieve gaven wil ontwikkelen en meer holistisch te werk wil gaan.
 • die wil leren vertrouwen op zijn intuïtie en dit ook in contact met anderen wil inzetten.
Waarom bij de Academie voor Holistisch Coachen?
Het is dé plek om het vak van coachen te leren, een Academie die zich onderscheid door zijn holistische aanpak. En dé plek om jouw intuïtieve gaven te ontwikkelen en te leren inzetten. Als intuïtief coach ben jijzelf je gereedschap. Daarom leer je in deze opleiding vooral te vertrouwen op jouw eigen essentie en die op een authentieke manier aan te wenden. Vanwege de kleine groepen is er alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Na deze opleiding heb jij alles in huis en het vertrouwen om als intuïtief coach aan de slag te gaan.

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen, inclusief een afsluitende 2-daagse, en is vooral een ervaringsgerichte werkplaats waarbij deelnemers juist met behulp van de kracht – de energetische frequentie – van de groep op basis van hun persoonlijke en professionele doelen en gelijkwaardigheid kunnen groeien in intuïtief coachen. De thema’s uit het programma Liefdevol Leven lopen als een rode draad door het lesprogramma heen om het persoonlijk proces van deelnemers te faciliteren.

De onderwerpen van de lesdagen zijn:
 • Les 1: Jij als intuïtief coach – helder waarnemen deel 1 – jouw persoonlijke doel
 • Les 2: HEEL jezelf en anderen – Thema Liefdevol Leven: Acceptatie
 • Les 3: Jij als intuïtief coach – helder waarnemen deel 2– thema Liefdevol Leven: Vertrouwen’
 • Les 4: Jij als intuïtief coach – helder waarnemen deel 3 – thema Liefdevol Leven: Verbinding
 • Les 5: Jij als intuïtief coach – helder waarnemen deel 4– thema Liefdevol Leven: Ontvangen
 • Les 6: Intuïtief coachen – Jij en de ander – thema Liefdevol Leven: Groeien
 • Les 7: HEEL jezelf en anderen deel 2 – thema Liefdevol Leven: Waardering
 • Les 8: HEEL jezelf en anderen deel 3 – thema Liefdevol Leven: Balans
 • Les 9 & 10. Jij als intuïtief coach deel 4 – thema Liefdevol Leven: Creëren

Tussen de lesdagen in neem je deel aan een live online ‘zoom-sessie’. Om af te stemmen op elkaar, om te delen en om weer aangehaakt te zijn op het energetisch veld. Elke lesdag start met een meditatie en cirkel op basis van Liefdevol Leven. Deelnemers doorlopen het thema voor de lesdag en reflecteren hierop bij de start van de lesdag in de cirkel. Hier wordt telkens de energetische bedding gecreëerd voor de dag en het proces van de groep en deelnemers afzonderlijk. Elke lesdag sluit af met een bewuste afstemming op het hoger zelf en energetische onderstroom van de groep.

De inhoudelijke kennis wordt gedeeld in e-Flow, de online leeromgeving van de Academie, en in de ochtend mondeling toegelicht en besproken naar aanleiding van vragen en thema’s zoals ze in de cirkel bij de start aan de orde komen. Deelnemers reflecteren op hun ontwikkeling op basis van een verslag van de lesdag en met behulp van de verslagen van de te voeren coachsessies (15 sessies).

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Diplomering: € 2.995,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Intuïtief Coachen (Academie voor Holistisch Coachen)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure