• Home
  • Helder Formuleren (Babel)

Helder Formuleren (Babel)

Prijs

€ 0,00

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Babel

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Na de cursus Nederlands Helder Formuleren kun je efficiënter en gemakkelijker een werkgerelateerde tekst schrijven. Teksten schrijven is een kunst, maar wel één die je straks beter beheerst.

Lesvorm(en)

Klassikale uitleg en individueel oefeningen maken. Ook wordt er in groepjes gewerkt, omdat dit nog meer feedback en bewustwording oplevert.

Inhoud

In de cursus stijlvol schrijven wordt gewerkt met een compacte lesmethode, zodat je op overzichtelijke wijze aan bovengenoemde leerdoelen kunt werken. Stap voor stap krijg je de ingrediënten aangereikt om tot een heldere en betere schrijfstijl te komen. Theorie wordt gecombineerd met opdrachten, zodat je meteen de nieuwe stof leert toepassen. Een sterk stuk of een helder verslag schrijven? Daar draai jij straks je hand niet meer voor om.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Leerdoel(en)

Leerdoelen
Na afloop van deze schrijfcursus bent u in staat om:

  • goede en leesbare zinnen te maken;
  • grammaticale fouten te herkennen en dus te vermijden;
  • een correcte tekststructuur toe te passen;
  • onderscheid te maken in spreek- en schrijfstijl;
  • rekening te houden met uw lezerspubliek / doelgroep;
  • duidelijk en samenhangend te formuleren.

Er wordt gewerkt met een compacte lesmethode, zodat je op overzichtelijke wijze aan bovengenoemde leerdoelen kunt werken. Stap voor stap krijg je de ingrediënten aangereikt om tot een heldere en betere schrijfstijl te komen. Theorie wordt gecombineerd met opdrachten, zodat je meteen de nieuwe stof leert toepassen.

Programma

Teksten schrijven is een kunst, maar wel één die jij straks beheerst.

In deze schrijfcursus van vier bijeenkomsten krijg je de gelegenheid om stap voor stap aan je schrijfvaardigheid te werken en deze te verbeteren. Eerst wordt er gekeken naar het verzamelen van ideeën, vervolgens wordt er gewerkt aan het opzetten van een duidelijke structuur en daarna beginnen we met het schrijven van verschillende alinea’s of paragrafen om zo tot een heldere tekst te komen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 695,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Helder Formuleren (Babel)

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure