HBO-programma Arbeids- en socialezekerheidsrecht

Vakgebied

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Inhoud

Wil jij je verdiepen in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Bijvoorbeeld als hbo-jurist of HRM-professional? Of omdat je hier in het dagelijkse leven mee te maken hebt? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs van deze rechtsgebieden. Je leert onder meer juridisch analyseren, beslissen en adviseren Ben jij hierin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan.

Daarom kies je voor HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid van het NTI:

  • In 3 maanden af te ronden
  • Leer de ins & outs van arbeidsrecht
  • Studeren wanneer het jou uitkomt
  • Van digitaal tot klassikaal
  • Actuele studieboeken & online leeromgeving

Toelating

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het korte hbo-programma ‘Arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht’ heb je geen vooropleiding nodig. Je kunt meteen beginnen. Houd er wel even rekening mee dat het programma op hbo-niveau gegeven wordt.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Afstuderen

Hoe rond ik de opleiding af?

Je sluit het korte hbo-programma succesvol af met een tentamen. Na afloop ontvang je een erkend certificaat. Een mooie aanvulling op je CV én een bevestiging van jouw prestatie!

Kan ik doorstuderen?

Na deze korte opleiding over het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht kun je ervoor kiezen om een HBO Bachelor te volgen. Wil jij je verdiepen in het recht? Dan zijn HBO Rechten of HBO Sociaal Juridische Dienstverlening misschien wel iets voor jou.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Wil je je inschrijven?

Neem voor de actuele planning contact op met onze opleidingsadviseur en doe een voorlopige inschrijving via het formulier. Zij komen zo snel mogelijk bij je terug om de mogelijkheden te bespreken.
 
Voorlopig inschrijven
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO-programma Arbeids- en socialezekerheidsrecht

Vakgebied

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

NTI

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.